Μπρούκλιν Μπέκαμ: Κατάλαβα ότι οι γονείς μου ήταν διάσημοι όταν έγινα 13 ετών

 

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είναι ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια, ενός θρύλου του ποδοσφαίρου και της πρώην τραγουδίστριας ενός από τα διασημότερα girlbands, των Spice Girls. Ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος, δεν είχε ιδέα πως οι γονείς του είναι τόσο διάσημοι αλλά το συνειδητοποίησε όταν είχε φτάσει πια στην ηλικία των 13 ετών.

 

Ο Μπρούκλιν, που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Wonderland υπό τον τίτλο «Ain't A Boy No More», μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις με μια διάσημη οικογένεια και εκμυστηρεύτηκε πως ελπίζει να αποδείξει το δικό τους ταλέντο ξεφεύγοντας πλέον από την σκιά του οικογενειακού ονόματος. 

 

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Κατάλαβα ότι οι γονείς μου ήταν διάσημοι όταν έγινα 13 ετών

 

«Όλως παραδόξως δεν γνώριζα ότι οι γονείς μου ήταν διάσημοι μέχρι που έγινα 13 ετών», εξομολογείται ο 17χρονος Μπρούκλιν, που για το εξώφυλλο πόζαρε φορώντας μια ριγέ μπλούζα και ένα στενό τζιν παντελόνι. «Πήγα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και ο κόσμος φώναζε το όνομα του πατέρα μου και εγώ ήμουν τύπου, "Τι;! Θεέ μου. Εγώ δεν τον βλέπω καθόλου έτσι"», προσθέτει σχετικά με τη φορά που συνειδητοποίησε πόσο διάσημος είναι ο πατέρας του. 

 

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Κατάλαβα ότι οι γονείς μου ήταν διάσημοι όταν έγινα 13 ετών

 

Ο ίδιος λέει πως ευελπιστεί ο κόσμος να σταματήσει να τον βλέπει ως συνέχεια των γονιών του. «Είναι πολύ συναρπαστικό να βγάζω τη δουλειά μου εκεί έξω και θέλω να δείξω στον κόσμο πως δεν το κάνω απλώς λόγω του ποιοι είναι οι γονείς μου», σχολιάζει με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία ενός βιβλίου με φωτογραφίες του. 

 

Ο Μπρούκλιν για τις ανάγκες της φωτογράφησης φόρεσε και ρούχα του οίκου Burberry από την νέα συλλογή που θα παρουσιαστεί σε επίδειξη μόδας την Δευτέρα. Ο νεαρός Μπέκαμ, που μετρά περισσότερους από 9.2 εκατομμύρια followers στο Instagram, συνεργάζεται από καιρό με τον διάσημο οίκο, κάτι που έχει ενοχλήσει αρκετούς στον χώρο της μόδας που κάνουν λόγο για ένα μέτριο ταλέντο που αναδείχθηκε όμως λόγω νεποτισμού. 

 

* Με πληροφορίες από Daily Mail