Φίλοι της Μέγκαν Μαρκλ μιλούν για πρώτη φορά για το θερμό επεισόδιο στο Παλάτι

0

Για τον πραγματικό χαρακτήρα της Μέγκαν Μαρκλ και τις σχέσεις της με την Κέιτ Μίντλετον και τους ανθρώπους του παλατιού μίλησαν 5 γυναίκες σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό People που προκάλεσε αίσθηση. 

Οι στενές φίλες της Δούκισσας του Σάσεξ, μία από τις οποίες φημολογείται ότι υπήρξε συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά "Suits" εμφανίζονται να προσπαθούν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, τη στιγμή που, όπως αναφέρουν, σημειώνεται ένα "παγκόσμιο bullying" εναντίον της εγκύου συζύγου του πρίγκιπα Χάρι. 

"Πρόκειται σίγουρα για ένα δημοσίευμα που έγινε με τις ευλογίες της Μαρκλ", αναφέρει ο υπεύθυνος του βασιλικού ρεπορτάζ του περιουδικού Harper's Bazaar, Omid Scobie, ο οποίος εκτιμά ότι, μετά από μήνες αρνητικών δημοσιευμάτων, η πρώην ηθοποιός και νυν Δούκισσα, θέλησε να "πει την αλήθειά της" και να "γνωρίζει ο κόσμος ποια πραγματικά είναι κι ότι τίποτα δεν άλλαξε στον χαρακτήρα της μετά από αυτόν τον γάμο". 

Οι φίλες της Μαρκλ, μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη θερμού επεισοδίου ανάμεσα στις δύο Δούκισσες, κατά τη διάρκεια πρόβας φορεμάτων για τον βασιλικό γάμο πέρσι την άνοιξη, μία διένεξη που κατέληξε με τη Μέγκαν να εγκαταλείπει το δωμάτιο και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ να ξεσπά σε κλάματα. 

Όπως επισημαίνουν, ωστόσο, οι δύο γυναίκες τα βρήκαν και έλυσαν τις διαφορές τους, κάτι που φάνηκε και στην κοινή τους εμφάνιση τα Χριστούγεννα του 2018, όπου εμφανίστηκαν μαζί με τους συζύγους τους, πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ, χαμογελαστές και να συζητούν χαλαρά μεταξύ τους. 

"Καμία γυναίκα δεν θα έπρεπε να υφίσταται το bullying από τα αρνητικά δημοσιεύματα του Τύπου ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της", λέει μία από τις φίλες της Μαρκλ, ενώ όλες μαζί επιβεβαιώνουν ότι τίποτα δεν άλλαξε στον ζεστό χαρακτήρα της φίλης τους που επιμένει να υπάρχει στις καθημερινότητές τους, να τις παίρνει τηλέφωνο, να ενδιαφέρεται για τη ζωή και τα προβλήματά τους. 

"Μπορεί να το δει κανείς αυτό στις δημόσιες εμφανίσεις της, στον τρόπο που πλησιάζει τα παιδιά και σκύβει για να τα αγκαλιάσει και να τους μιλήσει. Η Μέγκαν ήταν πάντα έτσι και δεν άλλαξε καθόλου μετά τον γάμο", επιμένει μία από αυτές. 

Την ίδια στιγμή, τα βρετανικά tabloids επιμένουν ότι αυτή ήταν μία συνέντευξη υπαγορευμένη από την ηθοποιό που προσπαθεί να αποκρούσει τις αποκαλύψεις, έστω και υπό μορφή gossip, για τις μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της, για το πόσο αυτός ο γάμος μέσα σε λίγους μήνες έχει βυθίσει τον Χάρι σε μελαγχολία και παραίτηση και για να πει -έστω και με πλάγιο τρόπο και μέσω αντιπροσώπων- τη δική της εκδοχή για τα όσα συμβαίνουν στο Παλάτι τον τελευταίο καιρό... 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM