Μια 23χρονη καταγγέλλει πως το ραντεβού με τον Aziz Ansari κατάληξε σε σεξουαλική επίθεση

Μια 23χρονη καταγγέλλει πως το ραντεβού με τον Aziz Ansari κατάληξε σε σεξουαλική επίθεση Facebook Twitter
3

Ο αμερικανικός κωμικός και ηθοποιός Aziz Ansari απάντησε σε μια κατηγορία για σεξουαλική επίθεση, λέγοντας ότι πίστευε ότι η συνεύρεση ήταν «εντελώς συναινετική».

Το περιοδικό «Babe» δημοσίευσε το Σαββατοκύριακο την μαρτυρία μιας 23χρονης γυναίκα που δήλωσε ότι αισθάνθηκε «θύμα» μετά από ένα ραντεβού με τον Ansari και είπε ότι της είχε πάρει πολύ χρόνο για να την επικυρώσει ως σεξουαλική επίθεση.

Η γυναίκα, με το ψευδώνυμο Grace, ισχυρίζεται ότι όταν επέστρεψαν στο διαμέρισμα του Ansari μετά από δείπνο τον περασμένο Σεπτέμβριο, εκείνος προσπάθησε επανειλημμένα να την παρασύρει σε σεξουαλική δραστηριότητα.


Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο κωμικός αγνόησε ή δεν κατανόησε τα μηνύματά της με τα οποία του έδειχνε ότι δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του και μετά από αρκετές αλληλεπιδράσεις που την έκαναν να αισθανθεί άβολα, έφυγε κλαίγοντας.

Είπε επίσης ότι αργότερα του έγραψε για να του πει ότι είχε αγνοήσει τα λόγια της και πρόσθεσε ότι εκείνη την εποχή ο Ansari της είχε απαντήσει λέγοντας: «Είναι σαφές ότι παρερμήνευσα την κατάσταση και λυπάμαι πραγματικά».

Σε μια δήλωση ο Ansari αναγνωρίζει ότι είχαν βγει ραντεβού και πως υπήρξε σεξουαλική δραστηριότητα, η οποία όμως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και όσα εκείνος εκτίμησε, ήταν απολύτως συναινετική.

«Είναι αλήθεια ότι όλα έμοιαζαν εντάξει για μένα, οπότε όταν άκουσα ότι δεν ήταν για εκείνη ήμουν έκπληκτος και μπερδεμένος», είπε.

Ο Ansari, 34 ετών, είναι κωμικός, συγγραφέας και ηθοποιός και έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα και Emmy για τη σειρά του «Master of None».

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ιδού το μέλλον: κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση χωρίς να υπάρχουν σαφή στοιχεία ποιός και πού, παρά μόνο ο λόγος του ενός εναντίων του λόγου του άλλου: η μία λέει ότι την παρενόχλησε, ο άλλος λέει ότι έγινε συναινετικά...Στο τέλος παίρνουμε το μέρος εκεινού που μας αρέσει περισσότερο. Το θέμα είναι πιο πολύπλοκο όμως: μια τέτοια κατηγορία εύκολα λήγει με εξωδικαστικό συμβιβασμό και καταβολή αποζημίωσης από μέρους του κατηγορούμενου ενώ φυσικά το στίγμα για την κατηγορία θα παραμείνει αρκετό καιρό ακόμα.