Μαρίνα Σάττι: Το «LALALALA» είναι στα 200 πρώτα κομμάτια παγκοσμίως στο YouTube

Μαρίνα Σάττι: Το «LALALALA» είναι στα 200 πρώτα κομμάτια παγκοσμίως στο YouTube Facebook Twitter
Φωτ. Μαρίνα Σάττι / Instagram
0

Σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο μετά την κυκλοφορία του στο Youtube, το «LALALALA» της Μαρίνας Σάττι, είναι ανάμεσα στα 200 πιο δημοφιλή τραγούδια παγκοσμίως στη μουσική πλατφόρμα.

Το κομμάτι «LALALALA» είναι στο νέο άλμπουμ της Μαρίνας Σάττι P.O.P., το οποίο μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα είναι πρώτο σε Spotify, Youtube, iTunes και Apple Music στην Ελλάδα. Σημειώνεται δε, πως μέσα σε τρεις ώρες από την κυκλοφορία του την Τετάρτη, το videoclip του «LALALALA» ήταν 4ο στις τάσεις στο Youtube.

Μαρίνα Σάττι: Το «LALALALA» είναι στα 200 πρώτα κομμάτια παγκοσμίως στο YouTube Facebook Twitter
Το «LALALALA» της Μαρίνας Σάττι στην 142η στο Youtube
Μαρίνα Σάττι: Το «LALALALA» είναι στα 200 πρώτα κομμάτια παγκοσμίως στο YouTube Facebook Twitter
Μαρίνα Σάττι / Instagram

Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται συνολικά επτά καινούρια τραγούδια της το «Ζari», το «TUCUTUM», το «STIN IYIA MAS», το «LALALALA», το «EIMAI KALA!!!!!!!», το «MIXTAPE» και το «Ah THALASSA», τα οποία έχουν ήδη γίνει viral στα social media, κυρίως το κομμάτι «MIXTAPE». Συγκεκριμένα σήμερα το τελευταίο, έσπασε το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ στην Ελλάδα και είναι το τραγούδι με την υψηλότερη διάρκεια 10 λεπτών στο Top Songs Greece του Spotify.

Στο κομμάτι «MIXTAPE», η τραγουδίστρια σχολιάζει με τον δικό της τρόπο καυστικά αλλά και με πολύ χιούμορ, όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με τη συμμετοχή της στην Eurovision αλλά και τον σχολιασμό που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
Πότε οι γυναίκες έπαψαν να θεωρούνται το πιο σεξουαλικό φύλο;

Πολιτισμός / Οι αρχαίοι πίστευαν ότι οι γυναίκες ήταν πιο ακόρεστες σεξουαλικά από τους άνδρες

Η ιστορικός Jean Menzies γράφει για τη γυναικεία επιθυμία στην αρχαιότητα: από την «περιπλανώμενη μήτρα» και τη Σαπφώ μέχρι την Πομπηία, τα αρχαία sex toys και τη σημερινή σεξουαλική ύφεση.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Πολιτισμός / Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Η Βάλι Εξπορτ πέθανε στη Βιέννη σε ηλικία 85 ετών. Με έργα όπως το Tapp und Tastkino και το Genital Panic, άλλαξε ριζικά τη φεμινιστική performance και το βλέμμα πάνω στο γυναικείο σώμα.
THE LIFO TEAM