Κουέντιν Ταραντίνο: «Ό,τι είχα να δώσω στο σινεμά το έδωσα, στο μέλλον θα ασχοληθώ με τα βιβλία και το θέατρο»

Κουέντιν Ταραντίνο: «Ό,τι είχα να δώσω στο σινεμά το έδωσα, στο μέλλον θα ασχοληθώ με τα βιβλία και το θέατρο» Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή του Κουέντιν Ταραντίνο, το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» που θα κάνει πρεμιέρα στις οθόνες του πλανήτη στα τέλη του ερχόμενου μήνα, ίσως είναι η τελευταία ταινία του.

«Νομίζω ότι όσον αφορά τις κινηματογραφικές ταινίες, έχω φτάσει ήδη στο τέλος του δρόμου» δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ Australia. «Βλέπω τον εαυτό μου στο κοντινό μέλλον να γράφει βιβλία αλλά και θεατρικά έργα, συνεπώς θα παραμείνω δημιουργικός. Απλά πιστεύω ότι έδωσα ό,τι είχα να δώσω στο σινεμά».

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα σταματούσε στις δέκα ταινίες, αλλά στη συνέντευξή του δηλώνει ότι το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» (που αποτελεί την ένατη ταινία του) ίσως αποτελέσει το κύκνειο άσμα του στο σινεμά:

«Αν η υποδοχή της ταινίας είναι ικανοποιητική, ίσως να μη φτάσω καν στις δέκα. Ίσως σταματήσω όσο ακόμα βρίσκομαι μπροστά. Θα δούμε...».

Όσο για ποια θα μπορούσε να είναι η δέκατη –και οριστικά τελευταία– ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, σύμφωνα με τις φήμες, αυτή μπορεί να είναι το επόμενο Star Trek, εκτός κι αν κρατήσει για τον εαυτό του μόνο τον ρόλο του παραγωγού της ταινίας.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM