Κάντρι συναυλία του Κιθ Έρμπαν στο αεροδρόμιο του Νάσβιλ

Κάντρι συναυλία έκπληξη του Κιθ Έρμπαν στο αεροδρόμιο του Νάσβιλ Facebook Twitter
Φωτ.: Tiktok
0

Μια εμφάνιση έκπληξη έκανε ο σταρ της κάντρι Κιθ Έρμπαν στο αεροδρόνιο του Νάσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρίζοντας στους επιβάτες και το προσωπικό του αεροδρμίου μια ξεχωριστή εμπειρία. 

Η συναυλία έκπληξη του Κιθ Έρμπαν έγινε στα πλαίσια ενός προγράμματος που οργάνωσε το αεροδρόμιο για να ψυχαγωγήγσει τους επιβάτες αυτή τη φορά με κάντρι.  

Η εμφάνιση όμως του Αυστραλού σταρ της κάντρι ξεπέρασε τις προσδοκίες. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο ενός χρήστη στο instagram ο οποίος έγραψε: «Αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι έχασαν τις πτήσεις τους εξαιτίας αυτού του γεγονότος». 

Η στιγμή που ο Κιθ Έρμπαν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο κοινοποιήθηκε στα social media. Στιγμιότυπα από την ανέλπιστη εμφάνιση αλλά και τον χρόνο που πέρασε μετά με τους θαυμαστές του ανέβασε και ο μουσικός στους προσωπικούς του λογαρισμούς στα social media. 

«Από τον χώρο παραλαβής των αποσκευών σε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΣΚΗΝΉ!!!! Ήταν τόσο διασκεδαστικό να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του "Messed Up As Me" με πολλούς από εσάς στο Concourse C. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους στο @flynashville που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε την έκπληξη», έγραψε ο Κιθ Έρμπαν. 

Το «Messed Up As Me» το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Κιθ Έρμπαν μόλις λίγες ημέρες μετά το «Straight Line» από το νέο του δωδέκατο δίσκο. Οι φαν του καλλιτέχνη της κάντρι μπορούν να περιμένουν να ακούσουν τον καινούργιο του δίσκο αργότερα μέσα στη χρονιά. 

@the615house Keith Urban concert at the airport?! Sure why not #keithurban #country #songwriter ♬ original sound - The 615 House

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό "Λιοντάρι που αναπαύεται" του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ