«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Sin Boy
4

Τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «KA GU RAS» παρουσίασε ο Sin Boy το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουλίου στο Island Athens Riviera. 

Οι πόρτες άνοιξαν λίγο μετά τις 21:30, με πλήθος θαυμαστών, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων να δίνουν το «παρών» για να δουν από κοντά στη σκηνή τον πιο viral καλλιτέχνη της χρονιάς. 

Στο πλευρό του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Ypo, ο Mad Clip και ο iLLEOo. Όλοι μαζί τραγούδησαν το «Mama?» το οποίο έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στο ελληνικό Ίντερνετ, φτάνοντας τα 37 εκατομμύρια views στο YouTube και τα 4 εκατομμύρια streams στο Spotify σε τρεις μήνες. 

Λίγο πριν από την έναρξη του live, ο Sin Boy και οι συνεργάτες του παρέλαβαν τιμητική πλακέτα από τη διευθύντρια της Minos EMI / Universal, Μαργαρίτα Μάτσα, για τις πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις του single «Mama?» στην Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια της απονομής ο καλλιτέχνης δώρισε μέρος των εσόδων του άλμπουμ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make A Wish.

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
iLLEOo

«Δίνω αυτό το συμβολικό ποσό στο Make A Wish γιατί κι εγώ είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε μαζί με τον "αδερφό" μου, τον iLLEOo, δύσκολα στον Περισσό, στη Νέα Ιωνία, και είχαμε όνειρα. Ήρθε το YouTube, δουλέψαμε σ' αυτό και κάναμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, και δίνουμε σήμερα την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να κάνουν επίσης τα όνειρά τους πραγματικότητα» δήλωσε ο Sin Boy. 

Στη συνέχεια ο καλλιτέχνης παρουσίασε για πρώτη φορά live τα ολοκαίνουργια τραγούδια του από τον δίσκο «KA GU RAS» αλλά και τα ήδη γνωστά hits του όπως το «Sientelo», το «Gigi» και το «Colombiana». 

Το νέο album του Sin Boy «KA GU RAS» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων και τις streaming υπηρεσίες. 

«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Mad Clip
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
SNIK
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Ypo
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Η απονομή για τις πλατινένιες πωλήσεις του «Mama?»
«KA GU RAS»: Ο Sin Boy παρουσίασε τον πρώτο του δίσκο Facebook Twitter
Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Louis Vuitton ξαναφέρνει τον Κιθ Χάρινγκ στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Louis Vuitton ξαναφέρνει τον Κιθ Χάρινγκ στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη, ο Νικολά Γκεσκιέρ έστησε μια επίδειξη Louis Vuitton πάνω στην πιο γοητευτική αντίφαση της πόλης: την παλιά αριστοκρατική λάμψη της Frick Collection και την ενέργεια του Κιθ Χάρινγκ, του καλλιτέχνη που έκανε το μετρό, τον δρόμο και την queer μνήμη μέρος της ποπ ιστορίας.
THE LIFO TEAM
Η Σάντρα Χίλερ μπορεί να γράψει ιστορία στα Όσκαρ με τέσσερις υποψηφιότητες την ίδια χρονιά ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Πολιτισμός / Η Σάντρα Χίλερ μπορεί να γράψει ιστορία στα Όσκαρ με τέσσερις υποψηφιότητες την ίδια χρονιά

Με το Fatherland να συζητιέται ήδη στις Κάννες, το Project Hail Mary να την κάνει γνωστή στο μεγάλο αμερικανικό κοινό και άλλες δύο ταινίες στον δρόμο προς τα βραβεία, η Σάντρα Χίλερ μπαίνει πρόωρα σε μια οσκαρική συζήτηση που μέχρι φέτος θα ήταν αδύνατη.
THE LIFO TEAM
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιτέθηκε σε Τραμπ και Ellison λίγο πριν το τέλος του Late Show

Πολιτισμός / Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιτέθηκε σε Τραμπ και Ellison λίγο πριν το τέλος του Late Show

Στο προτελευταίο επεισόδιο του The Late Show, ο Μπρους Σπρίνγκστιν στήριξε ανοιχτά τον Στίβεν Κόλμπερτ, κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι «δεν αντέχει το αστείο» και στόχευσε τους Larry και David Ellison, λίγο πριν το οριστικό φινάλε της εκπομπής.
THE LIFO TEAM
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποχώρησε και ο Ματ Ντέιμον ετοιμάζεται για τη νέα ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ματ Ντέιμον μπαίνει στη νέα ταινία των δημιουργών του Everything Everywhere All at Once μετά την αποχώρηση του Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά τον οσκαρικό θρίαμβο του Everything Everywhere All at Once, οι Daniels ετοιμάζουν τη νέα τους ταινία στη Universal και το πρότζεκτ έχει ήδη την πρώτη του ανατροπή: ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποχώρησε, ενώ ο Ματ Ντέιμον βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις για έναν από τους βασικούς ρόλους.
THE LIFO TEAM
Ο gay πορνοστάρ François Sagat στις Κάννες, σε μια ταινία για έναν influencer που γίνεται στρέιτ

Πολιτισμός / Ο gay πορνοστάρ François Sagat στις Κάννες, σε μια ταινία για έναν influencer που γίνεται στρέιτ

Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους Jim Queen έκανε πρεμιέρα στις μεταμεσονύχτιες προβολές των Καννών, με τον François Sagat, εμβληματική μορφή του gay πορνό, να δανείζει τη φωνή του σε έναν από τους ήρωες.
THE LIFO TEAM
Myriam Boulos: Η φωτογράφος πίσω από τις εικόνες του Harry Styles μιλά για τη Βηρυτό, το σώμα και την επιθυμία

Πολιτισμός / Myriam Boulos: Η φωτογράφος πίσω από τις εικόνες του Harry Styles μιλά για τη Βηρυτό, το σώμα και την επιθυμία

Σε νέο cover story του Dazed MENA, η Myriam Boulos μιλά για τις εικόνες που έκανε για τον Harry Styles, τη Βηρυτό, τη μόδα ως αυτοπροσδιορισμό και την επιθυμία ως μορφή αντίστασης.
THE LIFO TEAM
Ο άνθρωπος που σχεδίαζε για εκατομμύρια τώρα προσπαθεί να σχεδιάσει τη δική του ζωή

Πολιτισμός / Eugene Whang: Ο άνθρωπος πίσω από το iPhone και τα AirPods προσπαθεί τώρα να σχεδιάσει τη δική του ζωή

Ο Eugene Whang πέρασε πάνω από 20 χρόνια στην ομάδα design της Apple. Σε νέα του συνέντευξη, μιλά για τη ζωή μετά τα iPhone και τα AirPods, το σπίτι του με τον συζυγό του John Pawson και τον χρόνο ως την απόλυτη πολυτέλεια.
THE LIFO TEAM
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Μια νέα έκθεση για το μυκηναϊκό βασίλειο του Νέστορα

Πολιτισμός / Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Μια νέα έκθεση για το μυκηναϊκό βασίλειο του Νέστορα

Μέσα από σημαντικά ευρήματα και σπάνια εκθέματα, η έκθεση «Η Πύλος του Νέστορα. Ένα μυκηναϊκό βασίλειο αποκαλύπτεται» γνωρίζει στο κοινό τον κόσμο της μυκηναϊκής Μεσσηνίας και την εξέλιξη του βασιλείου που είχε κέντρο το Ανάκτορο στον Άνω Εγκλιανό.
THE LIFO TEAM
Ο Joe Bloom έβαλε ένα κόκκινο τηλέφωνο σε μια γέφυρα και έκανε το internet να ακούσει ιστορίες

Πολιτισμός / Ο Joe Bloom έβαλε ένα κόκκινο τηλέφωνο σε μια γέφυρα και έκανε το internet να ακούσει ιστορίες

Το A View from a Bridge του Joe Bloom ξεκίνησε το 2024 με ένα κόκκινο τηλέφωνο, μια γέφυρα και ανθρώπους που μιλούν από απόσταση. Σε νέα του συνέντευξη ο δημιουργός του εξηγεί πώς ένα απλό format έγινε αντίδοτο στη γρήγορη αφήγηση των social media.
THE LIFO TEAM
Queer νέοι της Πόλης του Μεξικού φωτογραφίζονται σαν άγιοι, πολεμιστές και μυθικά πουλιά

Πολιτισμός / Queer νέοι της Πόλης του Μεξικού φωτογραφίζονται σαν άγιοι, πολεμιστές και μυθικά πουλιά

Το Birds of Mexico City του Pieter Henket μετατρέπει queer νέους της μεξικανικής πρωτεύουσας σε τελετουργικές μορφές ανάμεσα στη lucha libre, τη θρησκευτική εικονογραφία, τη μόδα και την ελευθερία.
THE LIFO TEAM