Ίντρις Έλμπα: Η κόρη μου δε μού μιλούσε για εβδομάδες επειδή δεν πήρε ρόλο στο θρίλερ που πρωταγωνιστώ

Ίντρις Έλμπα: Η κόρη μου δεν μού μιλούσε για εβδομάδες επειδή δεν πήρε ρόλο στο θρίλερ που πρωταγωνιστώ Facebook Twitter
0

Ο Ίντρις Έλμπα αποκάλυψε ότι η κόρη του δεν του μιλούσε για εβδομάδες καθώς εκείνη δεν κατάφερε να πάρει τον ρόλο στην τελευταία του ταινία, Beast.

Στο νέο θρίλερ πρωταγωνιστεί ο Βρετανός ηθοποιός και υποδύεται έναν άνδρα που πρόσφατα έμεινε χήρος. Ο ήρωας μετακομίζει με τις δύο κόρες του σε καταφύγιο άγριας ζωής στη Νότια Αφρική κι εκεί όλα αλλάζουν όταν ένα λιοντάρι αρχίζει να τους καταδιώκει.

Την περασμένη εβδομάδα σε ένα επεισόδιο του The Breakfast Club του iHeart Radio, ο Έλμπα αποκάλυψε ότι η 20χρονη κόρη του, Isan, δεν του μιλούσε «για περίπου τρεις εβδομάδες» αφού έχασε τον ρόλο της κινηματογραφικής κόρης του στην ταινία.

«Πέρασε οντισιόν και τελικά δεν είχαμε χημεία. Είναι υπέροχη, αλλά η σχέση στην ταινία, η σχέση με την κόρη μου ήταν... η χημεία δεν ήταν αυτή που έπρεπε για την ταινία, παραδόξως», εξήγησε.

Ο παραγωγός Γουίλ Πάκερ (Will Packer), ο οποίος ενημέρωσε την Isan για την απόφαση, πρόσθεσε: «Της τηλεφώνησα και της μίλησα, γιατί την ξέρω πολύ καιρό».

«Είμαι σαν τον "θείο Γουίλ"», είπε. «Ο Έλμπα έκανε οντισιόν μαζί της, ήταν πολύ σκληρός μαζί της. Είπε [στην κόρη του]: «Άκου, στο τέλος της ημέρας θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την ταινία. Σε εμπιστεύομαι, Γουίλ, εμπιστεύσου τον σκηνοθέτη" και ήταν πολύ καλή, πολύ δεμένη».

Η Λία Τζέφρις και η Ιγιάνα Χάλλεϋ υποδύονται τις κόρες του Έλμπα στην ταινία.

Ο Έλμπα επαίνεσε αργότερα την κόρη του, λέγοντας: «Ήταν πολύ ευγενική γι' αυτό και το ξεπεράσαμε και είμαι πραγματικά περήφανος γι' αυτήν που το πέρασε, δεν πήρε τον ρόλο, αλλά παρ' όλα αυτά θα έρθει στην πρεμιέρα».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ