Η Ζεντάγια στο «Shrek 5» - Το πρώτο επίσημο teaser

Η Ζεντάγια στο «Shrek 5» - Το πρώτο επίσημο teaser Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Ζεντάγια εντάσσεται στο καστ του «Shrek 5», όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το πρώτο επίσημο teaser trailer που κυκλοφόρησε η Universal Pictures.

Η ηθοποιός θα «χαρίσει» τη φωνή της στη Φελίσια, την κόρη του Σρεκ (Μάικ Μάιερς) και της Φιόνα (Κάμερον Ντίαζ). Στο καστ συμμετέχει και ο Έντι Μέρφι, ως ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες των φαν του Shrek, τον Donkey.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου 2026, ακριβώς 25 χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας «Shrek», η οποία «έσπασε» τα ταμεία με σχεδόν $500 εκατομμύρια σε παγκόσμια έσοδα και κατέκτησε το πρώτο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Τη σκηνοθεσία του «Shrek 5» αναλαμβάνουν οι βετεράνοι του franchise, Γουόλτ Ντορμ και Κόνραντ Βέρνον. Ο Ντορν έχει εργαστεί ως σεναριογράφος και στις προηγούμενες ταινίες, ενώ ο Βέρνον, που σκηνοθέτησε το «Shrek 2», λέγεται, πως θα δανείσει ξανά τη φωνή του στον Gingerbread Man.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ