Η Τέιλορ Σουίφτ ακύρωσε εμφάνισή της η οποία είχε προκαλέσει σφοδρή κριτική για κακοποίηση ζώων

Η Τέιλορ Σουίφτ ακύρωσε εμφάνισή της η οποία είχε προκαλέσει σφοδρή κριτική για κακοποίηση ζώων Facebook Twitter
0

Η Tέιλορ Σουίφτ, ακύρωσε την προγραμματισμένη της εμφάνιση στο φετινό Κύπελλο της Μελβούρνης, με τους διοργανωτές των αγώνων ιπποδρομίας να κάνουν λόγο για θέμα προγραμματισμού, ενώ την ίδια ώρα εκτιμάται πως πίσω από την απόφαση αυτή κρύβεται η κριτική για τη συμμετοχή της.

Το Σάββατο, ο διευθύνων σύμβουλος του Club Racing Victoria, ανακοίνωσε πως η Τέιλορ Σουίφτ δεν ήταν πλέον σε θέση να κάνει το ταξίδι στην Αυστραλία, ενώ νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως αυτή θα ήταν η μοναδική της περφόρμανς της στην ήπειρο.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια επικρίθηκε έντονα από ομάδες υποστήριξης δικαιωμάτων των ζώων, οι οποίες της ζήτησαν να μποϋκοτάρει τη διοργάνωση καθώς έξι άλογα έχουν πεθάνει κατά τη διάρκεια των αγώνων από το 2013. 

Μια ομάδα ακτιβιστών είχε μάλιστα διοργανώσει μάλιστα μια διαδικτυακή εκστρατεία που ζητούσε από την Σουίφτ να ακυρώσει την εμφάνισή της, αλλά και να καταδικάσει η χρήση ζώων για κερδοφορία και τζόγο.

«Τα άλογα σκοτώνονται για το κέρδος και  τη διασκέδαση. Αν η Τέιλορ Σουίφτ ενδιαφέρεται καθόλου για όλα τα ζώα, όπως φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις γάτες, θα ακυρώσει την συναυλία της», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Ρεπορτάζ / Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Σχολιάζουν στη LIFO για τη λήξη των καταλήψεων οι Γιάννης Μόσχος, Βασίλης Πουλαντζάς, Γιώργος Κουτλής, Δημήτρης Καραντζάς, Νίκος Καραθάνος, Νίκος Χατζόπουλος - Την επόμενη εβδομάδα το πρώτο showcase του Εθνικού
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ