Για τις ανάγκες της νέας ταινίας της "Tully" η Σαρλίζ Θερόν έβαλε γύρω στα 22 κιλά. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εντυπωσιακή ηθοποιός δεν υπολογίζει την εξωτερική της εμφάνιση για τις απαιτήσεις ενός ρόλου.

 

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και την εποχή που γύριζε το οσκαρικό "Monster". Όμως, όπως η ίδια αποκάλυψε, αυτή τη φορά αυτή η αλλαγή στο βάρος και τον σωματότυπο της, της προκάλεσε κατάθλιψη.

 

Η Σαρλίζ Θερόν πήρε 22 κιλά για τη νέα της ταινία και μάλλον το μετάνιωσε

 

«Έπρεπε να ξυπνάω στο μέσον της νύχτας για να φάω κρύα μακαρόνια και μετά να ξαναπέσω για ύπνο. Το πρωινό μου ήταν μπέργκερ και δύο μιλκσέικ το ένα πίσω από το άλλο. Στην αρχή είχε πλάκα όλο αυτό, εκεί, τις τρεις πρώτες εβδομάδες. Δεν πρέπει να έχω καταναλώσει ξανά τόσο ανθυγιεινό φαγητό και τέτοιες ποσότητες ζάχαρης στη ζωή μου».

 

Όμως, μετά τα πράγματα αποδείχθηκαν πολύ δύσκολα για την ηθοποιό, καθώς όπως λέει, όλη αυτή η κατανάλωση ζάχαρης και το να αφήσει τον εαυτό της να εμπλακεί τόσο πολύ στον ρόλο της προκάλεσε κατάθλιψη.

 

Η Σαρλίζ Θερόν πήρε 22 κιλά για τη νέα της ταινία και μάλλον το μετάνιωσε

 

«Ήθελα να μπω στο μυαλό της γυναίκας που υποδυόμουν, να σκέφτομαι αυτό που θα σκεφτόταν εκείνη, αλλά μετά από τρεις εβδομάδες δεν είχε καν πλάκα το να βρίσκομαι στα γυρίσματα», εξήγησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι χρειάστηκε πάνω από έναν χρόνο για να χάσει όλο το βάρος που πήρε. 

 

«Είναι άλλο να προσπαθείς να χάσεις αυτά τα κιλά στα 27 σου και άλλο στα 42 σου και ο γιατρός μου προσπάθησε να μου το κάνει πολύ σαφές όλο αυτό», δήλωσε η Θερόν, μιλώντας στο Entertaiment Tonight.

 

Η ίδια εξήγησε πώς ο ρόλος ήταν πρόκληση, αλλά δεν είχε λάβει υπ' όψιν ότι αλλιώς αντιδρά το σώμα ενός ανθρώπου σε νεαρή ηλικία και αλλιώς αρκετά χρόνια μετά σε τέτοιου είδους πειραματισμούς.
«Εντάξει δεν ήταν και προς θάνατον, αλλά ήταν σοκαριστικό», εξήγησε.