Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει ελεύθερη και λέει πως ποτέ δεν ήθελε να παντρευτεί

Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει ελεύθερη και λέει πως ποτέ δεν ήθελε να παντρευτεί Facebook Twitter
0

Η Σαρλίζ Θερόν μίλησε για την προσωπική της ζωή και πώς είναι η καθημερινότητα στο σπίτι με τα δυο παιδιά της, Jackson και August. 

«Δεν έχω υπάρξει σε σχέση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Αυτά δεν είναι πράγματα δύσκολα για μένα, επειδή είναι έμφυτα η αλήθεια μου. Διαπιστώνω πως ο κόσμος μπερδεύεται λίγο με αυτό, και επίσης περισσότερο οι γυναίκες, σωστά;», λέει η 44χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη στο περιοδικό Glamour.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Σαρλίζ Θερόν είχε πει στο ΕT πως είναι «σοκαριστικά διαθέσιμη», προσθέτοντας, «Είμαι ελεύθερη εδώ και δέκα χρόνια, κάποιος πρέπει να βρει τα κότσια και να μου ζητήσει ραντεβού».


Στην συνέντευξή της η ηθοποιός μίλησε επίσης για τα παιδιά της, σημειώνοντας πως μεγάλωσε με μια μητέρα που «μου έλεγε πάντα την αλήθεια- και τα καλά και τα άσχημα» και πρόσθεσε πως το ίδιο προσπαθεί να κάνει με τα παιδιά της.

Η Σαρλίζ Θερόν, που σε ηλικία 15 ετών είδε την μητέρα της να πυροβολεί τον πατέρα της σε αυτοάμυνα, υιοθέτησε τα παιδιά της Jackson και August το 2012 και 2015 αντίστοιχα. Τον περασμένο Απρίλιο είχε ανακοινώσει πως ο Jackson, τον οποίο σύστησε στον κόσμο ως αγόρι, είναι στην πραγματικότητα κορίτσι.

«Εύχομαι τόσο πολύ να μπορούσα να είμαι η γυναίκα που είμαι, κάνοντας αυτή δουλειά και να εξακολουθώ να προστατεύω πλήρως τα παιδιά μου από όλο αυτό, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ», σχολίασε συγκινημένη η Σαρλίζ Θερόν, προσθέτοντας πως ελπίζει ο τρόπος που τα μεγαλώνει «να τους μάθει να είναι οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι που χρειάζεται να είναι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@glamourmag #GlamourWOTY ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@glamourmag #GlamourWOTY ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Το συνταρακτικό «Hamnet» κυκλοφορεί επιτέλους στις αίθουσες, πλάι σε ένα θρίλερ του Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ και αρκετούς τίτλους που διεκδικούν την προσοχή του οικογενειακού κοινού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM
Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Πολιτισμός / Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, διαμορφώνει και αναδεικνύει τον ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά μη αναδεδειγμένο, μέχρι σήμερα, αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»
THE LIFO TEAM
Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Πολιτισμός / Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Σχόλια στο εξωτερικό το συγκρίνουν με την ενέργεια του Käärijä (Φινλανδία 2023), όχι γιατί μοιάζει μουσικά, αλλά γιατί έχει αυτόν τον "τρελό" και κολλητικό ρυθμό που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις αμέσως.
THE LIFO TEAM