Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απάντησε στην Κιμ Κατράλ για το Sex and the City

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απάντησε στην Κιμ Κατράλ για το Sex and the City Facebook Twitter
2

Το θέμα του Sex and the City έχει ανοίξει εδώ και μήνες με το παρασκήνιο να περιλαμβάνει αιχμηρές δηλώσεις και σενάρια για το αν και πώς μπορεί να υπάρξει μια τρίτη συνέχεια.

Πριν από αρκετό καιρό η Κιμ Κατράλ είχε κάνει αιχμηρές δηλώσεις και έβαλε στο στόχαστρο και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η γνωστή σε όλους «Σαμάνθα» αποκάλυψε μιλώντας σε εκπομπή πως ποτέ δεν υπήρξε «φίλη» με καμία από τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της σειράς και κάπως έτσι ξεκίνησε ο «πόλεμος».

Αναφερόμενη στις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κριστίν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον, η 61χρονη ηθοποιός δήλωσε: «Ποτέ δεν ήμασταν φίλες. Ήμασταν συνάδελφοι, και αυτό ήταν το υγιές επειδή υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στην επαγγελματική ζωή και σχέση και τα προσωπικά. Όλες τους έχουν παιδιά και είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερη, κι από τότε που τελείωσε η σειρά περνάω τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, οπότε δεν τις βλέπω. Το κοινό σημείο αναφοράς ήταν η σειρά και τώρα αυτή έχει τελειώσει».

Λίγες μέρες μετά, η Κατράλ έγινε ακόμη πιο αιχμηρή καθώς σχολίασε την στάση της Πάρκερ η οποία θα ήταν παραγωγός για την ταινία και έδειξε φανερά ενοχλημένη: «Αυτό είναι το σημείο όπου αναφέρομαι στους ανθρώπους από το σίριαλ και συγκεκριμένα τη Σάρα Τζέσικά και νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευγενικοί».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απέφυγε να κάνει δηλώσεις όλο αυτό το διάστημα, αλλά σήμερα κλήθηκε να δώσει απαντήσεις. Και δεν κρατήθηκε...

«Απλά μου ράγισε την καρδιά. Το βρήκα πολύ ενοχλητικό γιατί αυτός δεν είναι ο τρόπος που εγώ θυμάμαι την εμπειρία μας. Είναι λυπηρό, αλλά πάντα πιστεύω ότι τι μας συνδέει αυτή η μοναδική εμπειρία», είπε η τηλεοπτική Κάρι.

«Ήταν μια επαγγελματική εμπειρία αλλά έγινε προσωπική γιατί κράτησε πολλά χρόνια της ζωής μας, οπότε ελπίζω ότι κάτι τέτοιο θα σβήσει οτιδήποτε έχει ειπωθεί πρόσφατα», πρόσθεσε.

Ωστόσο ρωτήθηκα και για το αν θα «σκοτώσουν» τη Σαμάνθα προκειμένου να γυριστεί μια ακόμη ταινία.

«Νομίζω ότι από τη στιγμή που όλοι θα έχουν βιώσει τη διαδικασία του "θρήνου",  τότε ο Michael Patrick King (σ.σ. ο σκηνοθέτης) μπορεί να επιστρέψει και να σκεφτεί τι θα ήθελε ίσως να κάνει και πώς μπορεί να θέλει να προχωρήσει. Αυτή είναι η πιο σαφής απάντηση που έχω να δώσω», είπε η Πάρκερ πετώντας το μπαλάκι στην εξέδρα...

Πάντως βρήκε ενδιαφέρουσα και την ιδέα της αντικατάστασης της Κιμ Κατράλ από την Σάρον Στόουν:

 
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Την καρδιά της ράγισε ή την τσέπη;Η φάση ήταν, τον ταλαντούχο στέλεχος (Κατράλ) έκανε όλη τη δουλειά (πηγαίο κωμικό ταλέντο) και η Διευθύντρια έβγαζε όλα τα φράγκα (Σάρα). Λογικό να στραβώσει.