Η Paramount διακόπτει τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 6» μετά τον τραυματισμό του Τομ Κρουζ

Η Paramount διακόπτει τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 6» μετά τον τραυματισμό του Τομ Κρουζ Facebook Twitter
0

Ο διάσημος ηθοποιός Τομ Κρουζ υπέστη κάταγμα στον αστράγαλό του ενώ επιχειρούσε ένα επικίνδυνο άλμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Mission: Impossible 6", με αποτέλεσμα η παραγωγή να αποφασίσει τη διακοπή των γυρισμάτων ωσότου αναρρώσει, έγινε γνωστό σήμερα από την εταιρεία Paramount Pictures.


Η Paramount διαβεβαίωσε ωστόσο ότι η ταινία δράσης θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, την 27η Ιουλίου του 2018.


Στο σχετικό βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, ο 55χρονος Κρουζ, που είναι γνωστός διότι επιλέγει να γυρίζει μόνος του τις επικίνδυνες σκηνές χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ, επιχειρεί να πηδήξει από την ταράτσα ενός κτιρίου στην ταράτσα ενός άλλου και πέφτει με δύναμη πάνω στον τοίχο. Λίγο μετά ο φακός τον κατέγραψε να κουτσαίνει.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Λονδίνο, το Σαββατοκύριακο.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM