Η Ντέμπι Ρέινολντς και η κόρη της, Κάρι Φίσερ, θα ταφούν η μια δίπλα στην άλλη

Η Ντέμπι Ρέινολντς και η κόρη της, Κάρι Φίσερ, θα ταφούν η μια δίπλα στην άλλη Facebook Twitter
0

Κοινή επιμνημόσυνη τελετή σχεδιάζεται για τις σταρ του Χόλιγουντ Ντέμπι Ρέινολντς και Κάρι Φίσερ, μητέρα και κόρη που πέθαναν με διαφορά μιας ημέρας αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες και πρόκειται να ταφούν η μία δίπλα στην άλλη, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή η οικογένεια.

 

Ο Τοντ Φίσερ, γιος της Ρέινολντς και νεώτερος αδελφός της Κάρι, είπε ότι είδε κολιμπρί σ' ένα κοιμητήριο στο Forest Lawn Memorial Park στην περιοχή Χόλιγουντ Χιλς και πείσθηκε πως είναι το ιδεώδες σημείο για να αναπαυθούν οι δύο γυναίκες.

 

«Έτσι έπρεπε να γίνει», είπε στο Ρόιτερς ο 58χρονος Τοντ Φίσερ, ενθυμούμενος πως η μητέρα του, τραγουδίστρια και ηθοποιός που υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ, είχε ιδιαίτερη αγάπη στα κολιμπρί, που ήταν τακτικοί επισκέπτες στο κτήμα του σπιτιού της στο Μπέβερλι Χιλς.

 

Ο Φίσερ είπε πως ο ίδιος και άλλοι συγγενείς θα οριστικοποιήσουν στη διάρκεια του σαββατοκύριακου τα θέματα της κηδείας, μεταξύ των οποίων και τις ημερομηνίες.

 

Ο ίδιος πρόσθεσε πως πως η οικογένεια σχεδιάζει δύο ιδιωτικές τελετές --μια κοινή επιμνημόσυνη τελετή και την ταφή της μητέρας και της αδελφής του, της μιας δίπλα στην άλλη, στο Forest Lawn. Θα ακολουθήσει κάποια μορφή δημόσιας τελετής στη μνήμη των δυο γυναικών.

 

Η Ρέινολντς, η οποία κέρδισε την αγάπη των φίλων του κινηματογράφου τραγουδώντας και χορεύοντας σε χολιγουντιανά μιούζικαλ όπως το «Singin' in the Rain», υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 84 ετών.

 

Η κόρη της, η Κάρι Φίσερ, που είχε γίνει γνωστή ως Πριγκίπισσα Λέια στις ταινίες «Star Wars», είχε πεθάνει μια ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη, τέσσερις ημέρες αφού είχε υποστεί καρδιακή προσβολή στη διάρκεια πτήσης από την Αγγλία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου μιας βρετανικής τηλεοπτικής κωμωδίας. Ήταν 60 ετών.

 

Η Κάρι και ο Τοντ Φίσερ ήταν παιδιά της Ρέινολντς και του εκλιπόντος τραγουδιστή Έντι Φίσερ, ο γάμος των οποίων είχε τελειώσει με σκάνδαλο το 1959, όταν ο τραγουδιστής άρχισε μια σχέση με την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

 

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «20/20» του ABC News, ο Τοντ Φίσερ μίλησε για τις τελευταίες ώρες της μητέρας του, επιμένοντας πως «δεν πέθανε επειδή ράγισε η καρδιά της», αλλά «απλώς έφυγε για να είναι με την Κάρι».

 

«Δεν ήταν πως περιφερόταν απαρηγόρητη, τίποτα τέτοιο», αφηγήθηκε ο γιος της σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ABC. «Είπε απλώς ότι δεν κατάφερε να δει την Κάρι να επιστρέφει από το Λονδίνο. Εξέφρασε το πόσο πολύ αγαπούσε την αδελφή μου».

 

«Μετά είπε πως θέλει πραγματικά να είναι με την Κάρι», πρόσθεσε. «Μ' αυτές ακριβώς τις λέξεις και μέσα σε 15 λεπτά έπειτα απ' αυτή τη συζήτηση άρχισε να σβήνει και μέσα σε 30 λεπτά είχε ουσιαστικά τελειώσει».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM