Με ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, που κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Νίκι Μινάζ γνωστοποίησε ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της Kenneth Petty. 

 

Στο βίντεο απεικονίζονται δύο κούπες, στις οποίες αναγράφονται οι λέξεις «κύριος» και «κυρία» και δύο καπέλα με τις λέξεις «γαμπρός» και «νύφη». Στη λεζάντα η Νίκι Μινάζ έγραψε "10.21.19", μία ημερομηνία που πιθανότατα αντιστοιχεί σε αυτή του γάμου της με τον Petty και το ονοματεπώνυμό της Onika Tanya Maraj-Petty, στο οποίο έχει προσθέσει και το επίθετο του συζύγου της. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

👰🏽🤵🏽😢🙏🏽🎀 Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@nickiminaj) στις

 

 

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για τον γάμο, ωστόσο τον Αύγουστο, η Νίκι Μινάζ είχε αποκαλύψει ότι πως θα έκανε ένα μεγάλο πάρτι μετά την τελετή η οποία θα γινόταν σε στενό κύκλο. «Θέλω να δουλέψω πάνω στον νέο μου δίσκο και πρέπει να ασχοληθώ με αυτό, δεν θέλω έναν μεγάλο γάμο», είχε πει τον Αύγουστο. «Θα κάνουμε τον μεγάλο γάμο αργότερα», είχε προσθέσει. «Πριν περάσουν τρεις μήνες θα έχω παντρευτεί. Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό, γιατί το μωρό με κάνει ευτυχισμένη». 

 

Η Μινάζ και ο Petty ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2018. Το ανακοίνωσαν στο Instagram τον Δεκέμβριο. Η ανακοίνωση της σχέσης τους προκάλεσε αντιδράσεις όταν έγινε γνωστό το παρελθόν του Petty. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα ο Kenneth Petty είχε φυλακιστεί για απόπειρα βιασμού. Αργότερα, όταν αποφυλακίστηκε, φέρεται να καταδικάστηκε και για ανθρωποκτονία. Μετά τις αποκαλύψεις η Μινάζ υπερασπίστηκε τον σύντροφό της με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Με πληροφορίες από People/USA Today