Η Νίκι Μινάζ κλείνει τη χρονιά γυμνή στο Paper με εξώφυλλο «Break the internet»

Η Νίκι Μινάζ κλείνει τη χρονιά γυμνή στο Paper με εξώφυλλο «Break the internet» Facebook Twitter
4

Η ράπερ Nicki Minaj ποζάρει για το περιοδικό Paper και το το τεύχος Δεκεμβρίου που ετησίως χαρακτηρίζεται "Break the Internet".

Το τολμηρό περιοδικό που έχει καταφέρει να φιλοξενήσει διάσημους καλλιτέχνες και προσωπικότητες της ποπ κουλτούρας σε πολύ προκλητικές φωτογραφίσεις, επέλεξε μια από τις επιδραστικότερες καλλιτέχνιδες της ραπ σκηνής για το φινάλε της χρονιάς.

 

Η Νίκι Μινάζ κλείνει τη χρονιά γυμνή στο Paper με εξώφυλλο «Break the internet» Facebook Twitter

Η τολμηρή φωτογράφιση έγινε από τη διάσημη Ellen Von Unwerth.

Η ράπερ εμφανίζεται σε ένα ερωτικό τρίο με τον εαυτό της ενώ λίγο πριν δοθεί στη δημοσιότητα το εξώφυλλο είχε η ίδια ανεβάσει στο Instagram ένα περίεργο βίντεο που έδειχνε κάποια πλάνα από το making of. Κάποιοι φανς πίστεψαν μάλιστα πως είχαν χακάρει το λογαριασμό της τραγουδίστριας.

Η Minaj ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δισκογραφία στις αρχές της χρονιάς, μετά το τελευταίο της άλμπουμ «The Pinkprint» που κυκλοφόρησε το 2014.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ