Η Μπέλα Θορν έγινε η πρώτη που κέρδισε ένα εκατ. δολάρια σε μια ημέρα στο OnlyFans [NSFW]

Η Μπέλα Θορν έγινε η πρώτη που κέρδισε ένα εκατ. δολάρια σε μια ημέρα στο OnlyFans [NSFW] Facebook Twitter
0

Μέσα σε μόλις 24 ώρες από το ντεμπούτο της σελίδας της στο OnlyFans, η Μπέλα Θορν κατέρριψε το ρεκόρ κερδίζοντας πάνω από ένα εκατ. δολάρια.

Το OnlyFans είναι μια επί πληρωμή πλατφόρμα συνδρομητών γνωστή για το NSFW περιεχόμενό της, που πρόσφατα άρχισε να προσελκύει περισσότερους διάσημους, ανάμεσά τους και η ράπερ Cardi B.

Η Μπέλα Θορν ανακοίνωσε την δική της σελίδα στο OnlyFans στις 14 Αυγούστου και έκτοτε χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να μοιράζεται προσωπικό υλικό και άγνωστες φωτογραφίες και βίντεο έναντι συνδρομής 20 δολαρίων τον μήνα. Οι δημιουργοί του OnlyFans κρατούν το 80% των εσόδων από τις συνδρομές, ενώ μπορούν επίσης να λάβουν φιλοδωρήματα από τους φανς. 

Η γνωστή ηθοποιός είπε στους Los Angeles Times πως σκοπεύει να χρησιμοποιεί τα έσοδα από το OnlyFans αποκλειστικά για την εταιρία παραγωγής της και φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Μπέλα Θορν έγινε η πρώτη που κέρδισε ένα εκατ. δολάρια σε μια ημέρα στο OnlyFans [NSFW] Facebook Twitter

Η σελίδα της θα λειτουργήσει επίσης ως υλικό για την ταινία που θέλει να γυρίσει, όπως εξήγησε, εξετάζοντας «τι είναι στη μόδα και τι όχι και τι κάνει μια τέτοια πλατφόρμα στους χρήστες της».  

«Τι είναι αυτό που σε συνδέει με τον κόσμο του OnlyFans; Πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο; Και πόσο μακριά είσαι διατεθειμένος να φτάσεις ή θέλεις να φτάσεις; Θα μπορούσες να είσαι εγώ ή εκείνο το ταλαντούχο κορίτσι από τη Μοντάνα και μόνο το OnlyFans να αλλάξει τη ζωή σου- αν το θέλεις φυσικά», σχολίασε η Μπέλα Θορν. 

 

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ