Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκάλυψε πως όταν ξέσπασε το «σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον» πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρει

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκάλυψε πως όταν ξέσπασε το «σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον» πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρει Facebook Twitter
0

Η Μόνικα Λεβίνσκι λέει πως πάρα πολλές διασημότητες στον χώρο του θεάματος την διέσυραν και την εξευτέλισαν για τη συμμετοχή της σε αυτό που έμεινε γνωστό ως «Σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον», όμως αργότερα, της ζήτησαν «συγγνώμη» για το ότι την κακομεταχειρίστηκαν- ανάμεσά τους και ο Ντέιβιντ Λέτερμαν.

«Το 2014, στο "Vanity Fair", έγραψα ένα άρθρο, για πρώτη φορά σε διάστημα 10 χρόνων, στο οποίο ανέφερα πως άνθρωποι των μίντια - που με γελοιοποίησαν - βγήκαν δημόσια να πουν ότι μετανιώνουν για τη συμπεριφορά τους. Ένας από αυτούς ήταν ο Ντέιβιντ Λέτερμαν. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια του... αλλά νομίζω πως είπε ότι λυπάται που με λοιδόρησε με τον τρόπο που το έκανε» είπε η Μόνικα στον Dr. Oz, στο τηλεοπτικό σόου του.

«Έπεσα στο κρεβάτι, ένα βράδυ και το πρωί ξύπνησα... ήταν ταπείνωση πλανητικών διαστάσεων», σχολίασε σε άλλο σημείο η Μόνικα Λεβίνσκι. «Ήταν πολύ άσχημα. Πολλές στιγμές, νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω. Τις πρώτες βδομάδες της ανάκρισης, η μαμά μου σιγούρευε ότι άφηνα την πόρτα ανοιχτή κάθε που έκανα ντους. Ανησυχούσε ότι θα αυτοκτονούσα», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξή της:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ CRITICS CHOICE AWARDS

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Βραβεύτηκε στα Critics Choice Awards - Το πρώτο δημόσιο «σ' αγαπώ» στην Κάιλι Τζένερ

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, έκανε μια σπάνια και τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του
THE LIFO TEAM
Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ