Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκάλυψε πως όταν ξέσπασε το «σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον» πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρει

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκάλυψε πως όταν ξέσπασε το «σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον» πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρει Facebook Twitter
0

Η Μόνικα Λεβίνσκι λέει πως πάρα πολλές διασημότητες στον χώρο του θεάματος την διέσυραν και την εξευτέλισαν για τη συμμετοχή της σε αυτό που έμεινε γνωστό ως «Σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον», όμως αργότερα, της ζήτησαν «συγγνώμη» για το ότι την κακομεταχειρίστηκαν- ανάμεσά τους και ο Ντέιβιντ Λέτερμαν.

«Το 2014, στο "Vanity Fair", έγραψα ένα άρθρο, για πρώτη φορά σε διάστημα 10 χρόνων, στο οποίο ανέφερα πως άνθρωποι των μίντια - που με γελοιοποίησαν - βγήκαν δημόσια να πουν ότι μετανιώνουν για τη συμπεριφορά τους. Ένας από αυτούς ήταν ο Ντέιβιντ Λέτερμαν. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια του... αλλά νομίζω πως είπε ότι λυπάται που με λοιδόρησε με τον τρόπο που το έκανε» είπε η Μόνικα στον Dr. Oz, στο τηλεοπτικό σόου του.

«Έπεσα στο κρεβάτι, ένα βράδυ και το πρωί ξύπνησα... ήταν ταπείνωση πλανητικών διαστάσεων», σχολίασε σε άλλο σημείο η Μόνικα Λεβίνσκι. «Ήταν πολύ άσχημα. Πολλές στιγμές, νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω. Τις πρώτες βδομάδες της ανάκρισης, η μαμά μου σιγούρευε ότι άφηνα την πόρτα ανοιχτή κάθε που έκανα ντους. Ανησυχούσε ότι θα αυτοκτονούσα», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξή της:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετουργίες για τον Νέο Κόσμο: Ένα νέο αστικό φεστιβάλ για όσους ζουν ή βγαίνουν «στην άλλη όχθη» της Συγγρού

Πολιτισμός / H γειτονιά του Νέου Κόσμου απέκτησε ένα ολόδικό της φεστιβάλ

Από τις 9 έως τις 15 Οκτωβρίου, σε ένα νεοκλασικό σπίτι του ‘30, το Τέρας μαζεύει τους γείτονες του σε 7 ημέρες για να παρουσιάσουν 14 διαφορετικές «τελετουργίες» οι οποίες περιλαμβάνουν εκθέσεις και τραπεζώματα, μια παράσταση και ετερόκλητες μουσικές επιλογές. Σε αυτό το φεστιβάλ θα δούμε τους παλιούς της γειτονιάς δίπλα τους νεότερους, τον θρυλικό κύριο Batman και ένα pop up με τα άνθη του Rizom στο ίδιο πρόγραμμα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ