Η Μαντόνα φωτογραφήθηκε με εσώρουχά στο Instagram πριν από θεραπεία: «Ευχηθείτε μου καλή τύχη»

Η Μαντόνα φωτογραφήθηκε με εσώρουχά στο Instagram πριν από θεραπεία: «Ευχηθείτε μου καλή τύχη» Facebook Twitter
0

Η Μαντόνα αποφάσισε να αντιμετωπίσει τα ορθοπεδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από το περασμένο φθινόπωρο και τα οποία τις προκαλούν αφόρητους πόνους οδηγώντας σε αλλεπάλληλες ακυρώσεις σόου. 

Με δύο φωτογραφίες στο Instagram, η 61χρονη τραγουδίστρια ενημέρωσε τα 15,1 εκατομμύρια ακολούθων ότι θα υποβληθεί σε μία αναγεννητική θεραπεία. «Επιτέλους θα ακολουθήσω την αναζωογονητική θεραπεία για τον χόνδρο που λείπει. Θα χοροπηδούσα πάνω κάτω, αν μπορούσα μετά από 8 μήνες πόνου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη». 

Η Μαντόνα φωτογραφήθηκε με εσώρουχά στο Instagram πριν από θεραπεία: «Ευχηθείτε μου καλή τύχη» Facebook Twitter

Πριν την εξάπλωση της πανδημίας που έφερε ένα απρόσμενο τέλος σε όλες τις συναυλίες και εκδηλώσεις στις περισσότερες χώρες του κόσμου, η Μαντόνα είχε ήδη ακυρώσει 8 συναυλίες της περιοδείας της Madame X, καθώς υπέφερε από το γόνατό της και, σε ορισμένες περιπτώσεις, είχε τραυματιστεί επί σκηνής.

View this post on Instagram

Madame ❌ has to make a living! 💰🎤💰 #madamextheatre #legrandrexparis

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Στις 19 Ιανουαρίου ακύρωσε ένα σόου μόλις 45 λεπτά πριν την έναρξή του. «Με λύπη μας σας ενημερώνουμε πως η Μαντόνα δεν είναι σε θέση να βγει στη σκηνή απόψε» ενημέρωνε το σχετικό e-mail τους κατόχους εισιτηρίων στις 19:45, με τη συναυλία στη Λισαβόνα να είναι προγραμματισμένη για τις 20:30. «Συγγνώμη, πρέπει να ακυρώσω το αποψινό» έγραψε η σταρ στο Instagram προσθέτοντας πως «πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ».

Tον περασμένο Νοέμβριο είχε υποστεί ρήξη συνδέσμου αλλά η «κακή τύχη» συνεχίστηκε και την φετινή χρονιά. Στα τέλη Φεβρουαρίου έπεσε από καρέκλα κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Παρίσι. Αν και συνέχισε να τραγουδά, ο πόνος ήταν τόσο οξύς που η τραγουδίστρια ξέσπασε τελικά σε λυγμούς.

Στις αρχές Μαρτίου η 61χρονη τραγουδίστρια τραυματίστηκε ξανά και ενημέρωσε τους φαν της πως θα πρέπει να μείνει στο κρεβάτι και να ξεκουραστεί.

View this post on Instagram

Madame ❌ is a Masochist..............4 more shows! #madamextheatre #legrandrexparis @nicolas_huchard

A post shared by Madonna (@madonna) on

Μέσα σε όλα, η Μαντόνα υποστήριξε πως πέρασε και κορωνοϊό αλλά, ευτυχώς για εκείνη, χωρίς να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Όπως έγραψε στο Instagram πριν λίγες ημέρες δεν είναι πλέον άρρωστη αλλά βρέθηκε θετική σε αντισώματα της νόσου Covid-19 όταν έκανε το τεστ.

«Όταν διαγιγνώσκεσαι θετικός για αντισώματα σημαίνει πως ΕΙΧΕΣ τον ιό που ξεκάθαρα είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι πριν από επτά εβδομάδες μαζί με πολλούς ακόμη καλλιτέχνες στο σόου μου, αλλά εκείνη την στιγμή όλοι σκεφτήκαμε πως είχαμε μια πολύ βαριά γρίπη», έγραψε η Μαντόνα στο μήνυμά της, προσθέτοντας πως όλοι τους είναι πια ασφαλείς και υγιείς.

Κατά τη διάρκεια του lockdown, παρέμενε στο σπίτι και κρατούσε «ημερολόγια καραντίνας», ανεβάζοντας σύντομα κλιπ στο διαδίκτυο. 

View this post on Instagram

................Blessings 🐦 Big and Small. #covid19 #stayhome #staysafe

A post shared by Madonna (@madonna) on

View this post on Instagram

....................Reflections, pain management and typos. #stayhome #staysafe #becreative @ncrfilms

A post shared by Madonna (@madonna) on

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ