Η Λίντσεϊ Λόχαν έγινε 33, το γιόρτασε στη Μύκονο και πόζαρε γυμνή στο Instagram

Η Λίντσεϊ Λόχαν έγινε 33, το γιόρτασε στη Μύκονο και πόζαρε γυμνή στο Instagram Facebook Twitter
0

Η Λίντσεϊ Λόχαν έγινε 33 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια γυμνή φωτογραφία της στο Instagram.

Το πρώην «παιδί-θαύμα» του αμερικανικού κινηματογράφου είχε την Τρίτη γενέθλια και αποφάσισε να τα γιορτάζει ποζάροντας γυμνή στο Instagram, μπροστά από έναν καθρέφτη και φορώντας μόνο κοσμήματα -ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι και τρία χρυσά βραχιόλια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

? ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε επίσης στα Instagram Stories της, μερικά στιγμιότυπα από το pre-birthday πάρτι της στην Μύκονο, όπου τρώει μαζί με φίλους, σε πιάτα διακοσμημένα με ανεμόμυλους. «Πόσο κουλ είναι αυτό; Το λατρεύω», ακούγεται να λέει στο βίντεο, στρέφοντας την κάμερα προς το τραπέζι.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, δεν είναι σαφές αν η Λίντσεϊ παραμένει ακόμη στο νησί, όπου βρίσκεται το κλαμπ της και κάνει επίσης γυρίσματα για ένα ριάλιτι του MTV, το οποίο φήμες θέλουν να μην συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν λόγω χαμηλής τηλεθέασης και κακών κριτικών. 

Από την πλευρά της η 33χρονη ηθοποιός διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα, αλλά και εκείνα που έλεγαν πως έκλεισε το κλαμπ της στο νησί, διευκρινίζοντας πως απλώς αποφάσισε να το μετακομίσει.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM