Η Lady Gaga αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Ευρώπη

Η Lady Gaga αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Ευρώπη Facebook Twitter
0

Η Lady Gaga ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Ευρώπη καθώς, όπως αποκάλυψε, ο «έντονος σωματικός πόνος» την αναγκάζει να αναβάλλει μέχρι νεοτέρας την περιοδεία Joanne. 

Η διάσημη ποπ σταρ δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα μακροσκελές κείμενο με λόγια από καρδιάς, όπου εξηγεί στους θαυμαστές της ότι στην προκειμένη φάση χρειάζεται χρόνο για να διαχειριστεί τα συμπτώματα την ινομυαλγίας, που την βασανίζουν εδώ και καιρό. Την ανακοίνωση συνόδευε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας, στην οποία φαίνεται με σκυμμένο το κεφάλι να κρατά στα χέρια της δύο ροζάρια. 

«Πάντα υπήρξα ειλικρινής σχετικά με τις μάχες που δίνω για θέματα που αφορούν την σωματική και πνευματική μου υγεία. Χρόνια προσπαθώ να τα ξεπεράσω. Είναι περίπλοκο και δύσκολο να το εξηγήσω και προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη», γράφει η Lady Gaga. «Χρησιμοποιώ τη λέξη "υποφέρω" όχι από από οίκτο ή για προσοχή, αλλά ένιωσα πολύ απογοητευμένη βλέποντας κόσμο στο ίντερνετ να υπονοεί πως γίνω δραματική, πως όσο αυτό είναι στημένο, ή πως το παίζω θύμα για να γλιτώσω την περιοδεία. Αν με ξέρατε, θα καταλαβαίνατε πόσο ψέμα είναι αυτό», προσθέτει η τραγουδίστρια, απαντώντας σε όσους την κατηγόρησαν πως η ασθένειά της είναι απλώς μια δικαιολογία. 

«Είμαι αγωνίστρια. Χρησιμοποιώ τη λέξη "υποφέρω" όχι μόνο επειδή το τραύμα και ο χρόνιος πόνος έχουν αλλάξει τη ζωή μου, αλλά επειδή μου στερούν και το να έχω μια φυσιολογική ζωή. Επίσης με κρατούν μακριά από αυτό που αγαπώ να κάνω περισσότερο στον κόσμο: να δίνω παραστάσεις για τους θαυμαστές μου», συνέχισε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της. «Ανυπομονώ να κάνω ξανά περιοδεία σύντομα, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι με τους γιατρούς μου ώστε να δυναμώσω και να μπορώ να δίνω παραστάσεις για όλους εσάς για τα επόμενα 60 χρόνια και παραπάνω. Σας αγαπώ τόσο πολύ», καταλήγει η Lady Gaga. 

I have always been honest about my physical and mental health struggles. Searching for years to get to the bottom of them. It is complicated and difficult to explain, and we are trying to figure it out. As I get stronger and when I feel ready, I will tell my story in more depth, and plan to take this on strongly so I can not only raise awareness, but expand research for others who suffer as I do, so I can help make a difference. I use the word "suffer" not for pity, or attention, and have been disappointed to see people online suggest that I'm being dramatic, making this up, or playing the victim to get out of touring. If you knew me, you would know this couldn't be further from the truth. I'm a fighter. I use the word suffer not only because trauma and chronic pain have changed my life, but because they are keeping me from living a normal life. They are also keeping me from what I love the most in the world: performing for my fans. I am looking forward to touring again soon, but I have to be with my doctors right now so I can be strong and perform for you all for the next 60 years or more. I love you so much.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη xoxo, Gaga (@ladygaga) στις


Τα νέα έρχονται μόλις λίγες ημέρες μετά την προηγούμενη ανακοίνωση της τραγουδίστριας πως ακυρώνει τη συναυλία της στο Ρίο της Βραζιλίας, για τους ίδιους λόγους.

Η ομάδα της τραγουδίστριας ανέφερε πως αυτή τη στιγμή ασχολούνται με τον επαναπρογραμματισμό των συναυλιών στην Ευρώπη, διευκρινίζοντας πως οι παραστάσεις στην Βόρεια Αμερική θα δοθούν κανονικά. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
hjnrjh

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2025: Oι σημαντικότερες στιγμές στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου

Η 13η ΕΣΩ: 'Αγκαλιάζοντας το Χάος σ’ έναν Έξυπνο Κόσμο' ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025 στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ακριβώς όπως υποσχέθηκε, σαν αγκαλιά, που εμπεριέχει την ρευστότητα του σύγχρονου, διασυνδεδεμένου κόσμου μας που, διαρκώς, αλλάζει.
ΜΕΛΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΠΟΛΛΑΤΟΥ
Έρχεται στο Μεσολόγγι ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Πολιτισμός / Μεσολόγγι: Έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη του επετειακού κύκλου των 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο - Η αποκάλυψη του Νίκου Αλάγια για τον πατέρα του που μετανάστευσε στη Γαλλία τη δεκαετία του 1960
LIFO NEWSROOM
«Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Εικαστικά / «Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Ο Michael Rakowitz, χρησιμοποιώντας αντισυμβατικές προσεγγίσεις, ανοίγει έναν διάλογο με έργα συγκινητικά, φανερά πολιτικά, υπενθυμίζοντάς μας την επανάληψη οδυνηρών γεγονότων της Ιστορίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νίκολας Κάλιναν: Ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλησε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και τη συνεργασία με την Ελλάδα

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο νέος διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλά για συνεργασία, αλλά όχι επιστροφή

Ο Νίκολας Κάλιναν, Διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, αναφέρεται στη συνέντευξή του για τη συνεργασία με την Ελλάδα γύρω από τα Γλυπτά του Παρθενώνα, χωρίς να δίνει σαφή απάντηση για την επιστροφή τους
LIFO NEWSROOM
Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Πολιτισμός / Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Το αλουμίνιο δεν είναι απλώς το εικαστικό μέσο για τη νέα δουλειά του Σωκράτη Σωκράτους που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Eins στη Λεμεσό της Κύπρου· είναι το φάντασμα που στοιχειώνει τον καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Δείτε πώς ακριβώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2400 χρόνια

Πολιτισμός / Δείτε πώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2.400 χρόνια - Το εντυπωσιακό «παιχνίδι» με το φως

O καθηγητής Juan de Lara του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με την βοήθεια της τεχνολογίας έδειξε πώς οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποίησαν προηγμένες τεχνικές φωτισμού για να μετατρέψουν το εσωτερικό του Παρθενώνα σε ένα εντυπωσιακό θέαμα
LIFO NEWSROOM
Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM