Για την Κριστίνα Αγκιλέρα, δεν υπήρξε τίποτα «σοκαριστικό» στο φιλί που μοιράστηκε το 2003 με τη Μαντόνα στα MTV Video Music Awards. 

 

Η 39χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την πιο διάσημη ίσως στιγμή της καριέρας της, σχολιάζοντας πως αν και το φιλί στο στόμα έγινε τότε πρωτοσέλιδο παντού, «ποτέ δεν σκέφτηκα τίποτα γι' αυτό».

 

«Ειλικρινά, εκείνην την εποχή, ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι γι' αυτό. Ήταν τύπου, "εντάξει, είναι δυο κορίτσια που φιλιούνται"», εξήγησε. «Δεν ήταν σοκαριστικό τότε. Για μένα, δεν είναι σοκαριστικό ούτε τώρα. Αλλά είναι τόσα πολλά άλλα πράγματα», συνέχισε. 

 

Η Κριστίνα Αγκιλέρα μίλησε για το διάσημο φιλί με την Μαντόνα στα βραβεία MTV

 

Το 2018, η Κριστίνα Αγκιλέρα είχε μιλήσει για την εμφάνιση και πώς ο Τύπος εστίασε περισσότερο στο φιλί ανάμεσα στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τη Μαντόνα παρά στο δικό της, λέγοντας πως το ενδιαφέρον των μίντια «ήταν περίεργο».

 

«Και ξέρεις γιατί το έκοψαν; Για να δουν την αντίδραση του Τζάστιν [Τίμπερλεϊκ]. Είδα την εφημερίδα το επόμενο πρωί και λέω, "Α, οπότε με άφησαν έξω από αυτό», είχε δηλώσει στο Radio Andy. 

 

Ωστόσο πρόσθεσε πως δεν την ενόχλησε η «παράλειψη». «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα τότε. Αλλά είχα να σκεφτώ την δική μου εμφάνιση εκείνο το βράδυ. Ήταν το "Fighter" με τον Ντέιβ Ναβάρο. Φανταστική εμφάνιση. Οπότε δεν με πείραξε», πρόσθεσε. 

 

 

 

Η Κριστίνα Αγκιλέρα μίλησε επίσης για το πόσο επηρέασε η Μαντόνα την καριέρα της. «Όταν ήμουν μικρή, δεν μου επέτρεπαν να την ακούω ή να παρακολουθώ τα βίντεό της. Ήταν απαγορευμένο, αλλά μετά μεγάλωσα και ανακάλυψα την δισκογραφία και τα βιντεοκλίπ της και το γεγονός πως περνούσε τέτοιο μήνυμα», εξήγησε. 

 

«αλλάζει την εικόνα της συνεχώς με κάθε άμπουμ. Αυτό ήταν μεγάλη έμπνευση, να θέλω να αλλάζω, να με σπρώχνω στα όρια, να επανεφευρίσκω τον εαυτό μου, να ανακαλύπτω καινούργια πράγματα για μένα», κατέληξε η Αγκιλέρα.