Η Κρίστεν Στιούαρτ λέει πως δεν της αρέσουν καθόλου τα social media γιατί είναι «επιφανειακά»

 

Την απέχθειά της για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε δημοσίως η Κρίστεν Στιούαρτ, που έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό V Magazine και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού. 

 

«Όταν μιλάς με κάποιον στο τηλέφωνο, είναι μία κατανοητή ανταλλαγή απόψεων. Αλλά με το κείμενο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ουσιαστικά ένας διάλογος με τον εαυτό σου και τη δική σου ερμηνεία μιας σκιάς. Δεν είναι άτοπο; Είναι μια νέα γλώσσα», εξήγησε η 26χρονη ηθοποιός. «Μπορεί να εθιστείς, να ελέγχεις κάθε επτά λεπτά τι γίνεται και να καταλήξεις να χάνεις πολύ χρόνο ακριβώς στην επιβεβαίωση κάτι πολύ επιφανειακού. Μας έχουν αλλάξει σίγουρα τα social media», ανέφερε.

 

Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν της αρέσει να αναλώνει τον χρόνο της στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram και εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση ανάμεσα στο πραγματικό και σε αυτό που βλέπουμε στο διαδίκτυο.

 

Η Κρίστεν Στιούαρτ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Personal Shopper», που αφηγείται την ιστορία μίας νεαρής Αμερικανίδας στο Παρίσι, η οποία εργάζεται για μια διασημότητα, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να μιλά με τον νεκρό δίδυμο αδελφό της, που την προτρέπει να λαμβάνει μηνύματα από μία παράξενη πηγή.