Η Κρίστεν Στιούαρτ ήταν η μόνη που παρακολούθησε από κοντά επίδειξη της Chanel

Η Κρίστεν Στιούαρτ ήταν η μόνη που παρακολούθησε από κοντά επίδειξη της Chanel Facebook Twitter
0

Μία επίδειξη μόδας μόνο για τα... μάτια της Κρίστεν Στιούαρτ έκανε η Chanel στη Γαλλία, αφού δεν υπήρχαν άλλοι θεατές.

Η ηθοποιός ήταν η μοναδική καλεσμένη στο σόου της Chanel, που έγινε στο Château de Chenonceau. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο οίκος μόδας, στην αρχή εμφανίζεται η Κρίστεν Στιούαρτ να ακουμπά χαλαρά σε έναν τοίχο, προτού πάρει τη θέση της για να παρακολουθήσει τα μοντέλα και τις δημιουργίες. 

Σύμφωνα με τo WWD, η Chanel αρχικά σχεδίαζε να καλέσει 200 άτομα στο σόου Métiers D'Art, αλλά οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας δεν το επέτρεψαν αυτό. Έτσι, η ηθοποιός ήταν η μοναδική που παρακολούθησε από κοντά την επίδειξη, στο κάστρο του 16ου αιώνα.

Βέβαια, κάθε άλλο παρά τυχαία δεν ήταν η επιλογή της, καθώς είναι πρέσβειρα της Chanel. Η Στιούαρτ ήταν ντυμένη στα μαύρα, με ρούχα και αξεσουάρ του οίκου μόδας, ενώ στο τέλος βέβαια σηκώθηκε και χειροκρότησε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό "Λιοντάρι που αναπαύεται" του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ