Η Κιμ Καρντάσιαν επισκέφτηκε για ακόμη μια φορά τον Λευκό Οίκο προκειμένου να βοηθήσει το πρόγραμμα που στηρίζει αποφυλακισμένους να βρουν εργασία.

 

Η διάσημη σταρ των ριάλιτι μίλησε για το σχέδιο της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με την επιστροφή στην αγορά εργασίας 1.000 κρατουμένων μετά από αξιολόγηση και επιλογή. Στο βήμα την υποδέχθηκε θερμά ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε θαυμαστής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Criminal Justice Reform

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian Snapchat ? (@kimkardashiansnap) στις


«Όλοι θέλουν η κοινότητα να είναι ασφαλής και όσο περισσότερες ευκαιρίες έχουμε και έχουν (σ.σ. οι αποφυλακισμένοι), όση περισσότερη υποστήριξη τους δώσουμε, τόσο πιο ασφαλείς θα είμαστε όλοι. Είναι τιμή μου να συμμετάσχω στην εκδήλωση κατά την οποία θα ανακοινωθεί ότι η κυβέρνηση και ο ιδιωτικός τομέας θα αναβαθμίσουν τις ευκαιρίες τους προς τους κρατούμενους, προκειμένου να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας και στην κοινωνία», είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

 

Η Κιμ Καρντάσιαν ξανά στον Λευκό Οίκο - Μίλησε για την επανένταξη κρατουμένων

 

Η Κιμ Καρντάσιαν ξανά στον Λευκό Οίκο - Μίλησε για την επανένταξη κρατουμένων

 

Εδώ και καιρό η Κιμ Καρντάσιαν ασχολείται ενεργά με θέματα αναμόρφωσης του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης ενώ παράλληλα σπουδάζει δικηγόρος. Στον Λευκό Οίκο έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν αφού κατάφερε να πείσει τον Τραμπ να δώσει χάρη στην 63χρονη κρατούμενη Άλις Μαρί Τζόνσον, η οποία εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς αναστολή για παραβάσεις περί ναρκωτικών.

 

Η χθεσινή εκδήλωση στον Λευκό Οίκο αφορούσε την υλοποίηση του πρώτου βήματος ενός πλάνου επανένταξης 1.000 κρατουμένων, οι οποίοι θα λάβουν μείωση της ποινής τους. Το σχετικό διάταγμα υπεγράφη από τον Ντόναλντ Τραμπ τον Δεκέμβριο του 2018.