Η Κατερίνα Στανίση καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου

Η Κατερίνα Στανίση καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου Facebook Twitter
0

Απόπειρα βιασμού από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου στη Γερμανία κατήγγειλε η Κατερίνα Στανίση, μιλώντας για όσα πέρασε εκεί στα εφηβικά της χρόνια. 

«Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη, στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα», είπε στον Alpha.

«Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνον έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω... Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει την πόρτα...», πρόσθεσε η Κατερίνα Στανίση.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και σε έναν μαέστρο, ο οποίος την «πολεμούσε» επειδή, όπως λέει, δεν ήταν συνεργάσιμη.

«Από τη στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε "δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει". Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μη σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος...», σχολίασε.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Το συνταρακτικό «Hamnet» κυκλοφορεί επιτέλους στις αίθουσες, πλάι σε ένα θρίλερ του Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ και αρκετούς τίτλους που διεκδικούν την προσοχή του οικογενειακού κοινού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM
Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Πολιτισμός / Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, διαμορφώνει και αναδεικνύει τον ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά μη αναδεδειγμένο, μέχρι σήμερα, αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»
THE LIFO TEAM
Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Πολιτισμός / Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Σχόλια στο εξωτερικό το συγκρίνουν με την ενέργεια του Käärijä (Φινλανδία 2023), όχι γιατί μοιάζει μουσικά, αλλά γιατί έχει αυτόν τον "τρελό" και κολλητικό ρυθμό που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις αμέσως.
THE LIFO TEAM