Το 2018, σε μια συνέντευξή της, η Κάμερον Ντίαζ είχε δηλώσει πως σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική και πρόσφατα αποκαλύφθηκε ο «λόγος» καθώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την οινοποιία. 

 

Η 47χρονη ηθοποιός με την φίλη της και ιδρύτρια των Who What Wear και Versed Skincare, Κάθριν Πάουερ, δραστηριοποιήθηκαν από κοινού στον τομέα παραγωγής οίνου και κυκλοφόρησαν μία νέα ετικέτα κρασιού, με ονομασία «Avaline».

 

Η μίνι συλλογή κρασιών τους έκανε ντεμπούτο με δύο καλοκαιρινές ποικιλίες: τα Avaline White, ένα ξηρό ισπανικό κρασί και Avaline Rosé, ένα ελαφρύ κρασί με νότες πεπονιού και ξύσμα εσπεριδοειδών.

 

Η Κάμερον Ντίαζ βασικά αποσύρθηκε από την υποκριτική για να γίνει οινοπαραγωγός

 

Αμφότερα παράγονται από οργανικά σταφύλια, χωρίς προσθετικά ζάχαρης, χρωστικές ή συντηρητικά, ενώ είναι επίσης φιλικά προς τους vegan και όχι γενετικά τροποποιημένα.

 

Οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν τη δημιουργία του brand τους το 2018, συμμετέχοντας σε κάθε κομμάτι της διαδικασίας, από την παραγωγή μέχρι την εμφιάλωση.

 

«Απολάμβανα το κρασί για πολλά χρόνια, αλλά δεν είχα ιδέα για την διαδικασία», ανέφερε η Κάμερον Ντίαζ. «Μία από τις πρώτες συζητήσεις που είχαμε με την Κάθριν, σχετικά με την παραγωγή ενός καθαρότερου κρασιού ήταν "τι θα προσθέσουμε σε αυτό;". Σύντομα μάθαμε πως σημασία δεν έχει τι προσθέτεις αλλά τι δεν βάζεις μέσα σ' αυτό», εξήγησε.

 

Η Κάμερον Ντίαζ βασικά αποσύρθηκε από την υποκριτική για να γίνει οινοπαραγωγός

 

 

Σχετικά με τις προκλήσεις στη δημιουργία μιας νέας εταιρίας εν μέσω πανδημίας, οι δυο τους ελπίζουν να λειτουργήσει ως «ευκαιρία για φως και θετικότητα» στην δύσκολη καθημερινότητα. 

 

«Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τον κόσμο όπου βρισκόμαστε σήμερα», λέει η Κάθριν Πάουερς. «Ωστόσο μας είναι ξεκάθαρο πως έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ να βρίσκεις χαρά σε μικρές, καθημερινές στιγμές. Το Avaline δημιουργήθηκε γι' αυτές τις στιγμές». 

 

Με πληροφορίες από Rolling Stone