Η Κάιλι Μινόγκ και το παλιό ροζέ κρασί της - Στην κορυφή των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο

Η Κάιλι Μινόγκ και το παλιό ροζέ κρασί της - Στην κορυφή των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο Facebook Twitter
Η Κάιλι αποφάσισε να επενδύσει σε αμπελώνες και μόλις έγινε, σύμφωνα με τους Times, μια αξιοσέβαστη οινοπαραγωγός.
0

Όταν μιλάμε για την Κάιλι Μινόγκ μιλάμε για την ποπ μουσική και για μια βασίλισσα που πουλάει εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, με την καριέρα της να βρίσκεται συνεχώς στο peak.

Όμως όπως κάθε προνοητικός σταρ του κόσμου που έχει επενδύσει σε ακίνητα, όπως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ή στα «σκληρά ποτά», όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Κάιλι αποφάσισε να επενδύσει σε αμπελώνες και μόλις έγινε, σύμφωνα με τους Times, μια αξιοσέβαστη οινοπαραγωγός που πούλησε, μέσα σε έναν μόνο χρόνο, το εκατομμυριοστό της μπουκάλι κρασιού, έχοντας γίνει ηγέτιδα του χώρου.

Ούτε που περίμενε ότι η έμπνευση που είχε ένα βράδυ του 2017 στο Νάσβιλ, στη διάρκεια ενός δείπνου, μια καλοκαιρινή νύχτα, για να γιορτάσει το άλμπουμ της Golden, θα κατέληγε σε μια τόσο κερδοφόρα επιχείρηση, εν ολίγοις στη μικρή επιθυμία της να γιορτάζει πίνοντας ένα δικό της κρασί.

Φυσικά παράγει ωραία ροζ φρέσκα και παλαιωμένα κρασιά που συνοδεύει από καταπληκτικές φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει χαρούμενη, όπως έχουν κάνει και πριν από αυτή πολλοί συνάδελφοί της από τη βιομηχανία του θεάματος, όπως ο Φράνσις Φορντ Κόπολα που έχει αμπέλια στη Νάπα, ο Σαμ Νιλ που θεωρείται πολύ σχολαστικός και επίμονος αμπελουργός, ο Κλιφ Ρίτσαρντ, η Πινκ, η Κάμερον Ντίαζ, ο Τζον Λέτζεντ και η Ντρου Μπάριμορ.

Με το όνομά τους να είναι μαγνήτης για τους φαν και τους καταναλωτές, οι πωλήσεις των οινοπνευματωδών που παράγουν οι διασημότητες παγκοσμίως κατέχουν ένα μεγάλο μέρος των παγκοσμίων πωλήσεων, των κρασιών κυρίως.

Τα κρασιά της Κάιλι είναι όλα παλαιωμένα, σε μπουκάλια που θυμίζουν άρωμα, και τα τρία δημοφιλή της προϊόντα είναι από ιταλικούς αμπελώνες στην καρδιά του Βένετο, στους γραφικούς λόφους της Gambellara και το κτήμα Zonin 4.000 εκταρίων, ένα οικογενειακό οινοποιείο επτά γενεών, που είναι πρωτοπόροι του premium D.O.C. Prosecco.

Έτσι το Prosecco Rosé, το Vin de France Rosé και το Côtes De Provence Rosé έχουν μπει πολύ σοβαρά στην αγορά ενώ η δαιμόνια επιχειρηματίας λανσάρει και ένα φιλικό για vegan καταναλωτές αφρώδες ροζέ prosecco, σε ένα μπουκάλι σε σχήμα καρδιάς, που θα συμπληρώσουν τη συλλογή της, στην οποία περιλαμβάνεται ένα γαλλικό blanc sauvignon και ένα merlot, ένα ισπανικό βιολογικό κρασί και ένα αυστραλιανό chardonnay που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Τον περασμένο Νοέμβριο η 52χρονη Κάιλι έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις που έφτασε στην κορυφή των τσαρτ ξανά με το άλμπουμ της Disco. Η ίδια, όπως λέει, δεν ήξερε τίποτα για τα κρασιά και έπινε τα φτηνά κρασιά που έπιναν στην οικογένεια και την περιοχή όπου μεγάλωσε. Είναι ακόμα πιο ενθουσιασμένη με την κυκλοφορία και την επιτυχία των κρασιών της, έστω και από την Αυστραλία, όπου βρίσκεται μέσα στην καραντίνα με την οικογένειά της. Εκεί άρχισε να απολαμβάνει το κρασί και, όπως λέει, δεν έχει μια βίλα με αμπελώνα αλλά «ένα περίεργο μυαλό, την επιθυμία να μάθει και την προθυμία να κάνει πραγματικά χαζές ερωτήσεις».

Ούτως ή άλλως το Kylie Minogue Wines βρίσκεται στην κορυφή και η Κάιλι Μινόγκ έχει κατακτήσει άλλο ένα στοίχημα με σύμμαχό της τον θεό Διόνυσο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤ' ΑΡΝΤΑΝΙΑΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΣΤΑ ΓΑΛΛΙΑ

Πολιτισμός / Βρέθηκαν τα οστά του ντ’ Αρτανιάν; Ο ήρωας των «Τριών Σωματοφυλάκων» ξανά στο προσκήνιο

Δείγμα από τα λείψανα έχει ήδη σταλεί για ανάλυση στη Γερμανία - Εάν επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του, πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις
THE LIFO TEAM
Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Διεθνή / Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είπε ότι στα γυρίσματα του Project Hail Mary ένιωσε τόσο μόνος, ώστε οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller τού έφτιαξαν μια «mop friend» με το όνομα Moppy Ringwald, η οποία εμφανίζεται τελικά και για λίγο στην ταινία.
THE LIFO TEAM
Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Το πορτρέτο της Lily Allen από τη Nieves Gonzalez, που χρησιμοποιήθηκε ως εξώφυλλο του West End Girl, εκτίθεται πλέον στη National Portrait Gallery του Λονδίνου για έναν χρόνο, σηματοδοτώντας και την πρώτη παρουσία της ζωγράφου σε μεγάλο βρετανικό δημόσιο ίδρυμα
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟΙ ΝΑΥΑΓΙΑ

Πολιτισμός / Ιδρύονται δύο νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών - Αυτά τα ναυάγια εντάσσονται

Το υπουργείο Πολιτισμού έχει θέσει στις προτεραιότητές του «την προστασία, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της ενάλιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας»
THE LIFO TEAM
ΒΑΙΑΝΑ LIVE ACTION ΠΡΩΤΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ