Η Κάιλι Μινόγκ και το παλιό ροζέ κρασί της - Στην κορυφή των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο

Η Κάιλι Μινόγκ και το παλιό ροζέ κρασί της - Στην κορυφή των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο Facebook Twitter
Η Κάιλι αποφάσισε να επενδύσει σε αμπελώνες και μόλις έγινε, σύμφωνα με τους Times, μια αξιοσέβαστη οινοπαραγωγός.
0

Όταν μιλάμε για την Κάιλι Μινόγκ μιλάμε για την ποπ μουσική και για μια βασίλισσα που πουλάει εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, με την καριέρα της να βρίσκεται συνεχώς στο peak.

Όμως όπως κάθε προνοητικός σταρ του κόσμου που έχει επενδύσει σε ακίνητα, όπως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ή στα «σκληρά ποτά», όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Κάιλι αποφάσισε να επενδύσει σε αμπελώνες και μόλις έγινε, σύμφωνα με τους Times, μια αξιοσέβαστη οινοπαραγωγός που πούλησε, μέσα σε έναν μόνο χρόνο, το εκατομμυριοστό της μπουκάλι κρασιού, έχοντας γίνει ηγέτιδα του χώρου.

Ούτε που περίμενε ότι η έμπνευση που είχε ένα βράδυ του 2017 στο Νάσβιλ, στη διάρκεια ενός δείπνου, μια καλοκαιρινή νύχτα, για να γιορτάσει το άλμπουμ της Golden, θα κατέληγε σε μια τόσο κερδοφόρα επιχείρηση, εν ολίγοις στη μικρή επιθυμία της να γιορτάζει πίνοντας ένα δικό της κρασί.

Φυσικά παράγει ωραία ροζ φρέσκα και παλαιωμένα κρασιά που συνοδεύει από καταπληκτικές φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει χαρούμενη, όπως έχουν κάνει και πριν από αυτή πολλοί συνάδελφοί της από τη βιομηχανία του θεάματος, όπως ο Φράνσις Φορντ Κόπολα που έχει αμπέλια στη Νάπα, ο Σαμ Νιλ που θεωρείται πολύ σχολαστικός και επίμονος αμπελουργός, ο Κλιφ Ρίτσαρντ, η Πινκ, η Κάμερον Ντίαζ, ο Τζον Λέτζεντ και η Ντρου Μπάριμορ.

Με το όνομά τους να είναι μαγνήτης για τους φαν και τους καταναλωτές, οι πωλήσεις των οινοπνευματωδών που παράγουν οι διασημότητες παγκοσμίως κατέχουν ένα μεγάλο μέρος των παγκοσμίων πωλήσεων, των κρασιών κυρίως.

Τα κρασιά της Κάιλι είναι όλα παλαιωμένα, σε μπουκάλια που θυμίζουν άρωμα, και τα τρία δημοφιλή της προϊόντα είναι από ιταλικούς αμπελώνες στην καρδιά του Βένετο, στους γραφικούς λόφους της Gambellara και το κτήμα Zonin 4.000 εκταρίων, ένα οικογενειακό οινοποιείο επτά γενεών, που είναι πρωτοπόροι του premium D.O.C. Prosecco.

Έτσι το Prosecco Rosé, το Vin de France Rosé και το Côtes De Provence Rosé έχουν μπει πολύ σοβαρά στην αγορά ενώ η δαιμόνια επιχειρηματίας λανσάρει και ένα φιλικό για vegan καταναλωτές αφρώδες ροζέ prosecco, σε ένα μπουκάλι σε σχήμα καρδιάς, που θα συμπληρώσουν τη συλλογή της, στην οποία περιλαμβάνεται ένα γαλλικό blanc sauvignon και ένα merlot, ένα ισπανικό βιολογικό κρασί και ένα αυστραλιανό chardonnay που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Τον περασμένο Νοέμβριο η 52χρονη Κάιλι έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις που έφτασε στην κορυφή των τσαρτ ξανά με το άλμπουμ της Disco. Η ίδια, όπως λέει, δεν ήξερε τίποτα για τα κρασιά και έπινε τα φτηνά κρασιά που έπιναν στην οικογένεια και την περιοχή όπου μεγάλωσε. Είναι ακόμα πιο ενθουσιασμένη με την κυκλοφορία και την επιτυχία των κρασιών της, έστω και από την Αυστραλία, όπου βρίσκεται μέσα στην καραντίνα με την οικογένειά της. Εκεί άρχισε να απολαμβάνει το κρασί και, όπως λέει, δεν έχει μια βίλα με αμπελώνα αλλά «ένα περίεργο μυαλό, την επιθυμία να μάθει και την προθυμία να κάνει πραγματικά χαζές ερωτήσεις».

Ούτως ή άλλως το Kylie Minogue Wines βρίσκεται στην κορυφή και η Κάιλι Μινόγκ έχει κατακτήσει άλλο ένα στοίχημα με σύμμαχό της τον θεό Διόνυσο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM