Η Ιρίνα Σάικ εξήγησε γιατί δεν μιλάει ποτέ για την σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Η Ιρίνα Σάικ εξήγησε γιατί δεν μιλάει ποτέ για την σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ Facebook Twitter
3

Η Ιρίνα Σάικ με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ποτέ δεν μιλούν δημοσίως για την σχέση τους και τώρα το διάσημο μοντέλο μοντέλο εξήγησε τους λόγους. 

«Έχω πολλούς φίλους που μοιράζονται δημοσίως αρκετά πράγματα από την προσωπική τους ζωή στο Instagram ή τα social media. Το θαυμάζω και το βρίσκω υπέροχο, αλλά νομίζω πως είναι προσωπική επιλογή», λέει το 33χρονο μοντέλο σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour.

«Επειδή η δουλειά μου θέλει να βρίσκομαι εκεί έξω, απλώς αποφάσισα η προσωπική μου ζωή να είναι ήσυχη. Γι' αυτό ονομάζεται προσωπική ζωή, επειδή είναι κάτι για σένα και την οικογένειά σου, νιώθω χαρούμενη με αυτό», προσθέτει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις

Το διάσημο μοντέλο από την Ρωσία και ο 44χρονος ηθοποιός διατηρούν σχέση από το 2015 και μαζί έχουν μια κόρη ενός έτους, την Λέα, την οποία κρατούν όσο μπορούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο ένα από τα πράγματα που η Ιρίνα Σάικ δεν διστάζει να προβάλλει είναι το καλογυμνασμένο και σέξι σώμα της.

«Στον σύγχρονο κόσμο του 21ου αιώνα, πραγματικά πιστεύω πως αν έχει μωρό, δεν σημαίνει πως πρέπει να φοράς πιο μακρύ φόρεμα. Κάποιος φίλος μού είπε, "Μόλις ανέβασες μια σέξι φωτογραφία. Είσαι μαμά τώρα!". Και του απάντησα, "Και τι έγινε!"», εξηγεί η ίδια. «Θεωρώ πως έχει να κάνει με το ποιος είσαι, ποιος θέλεις να είσαι και πραγματικά νιώθω πως πρέπει να επιμένεις σε αυτό που σου αρέσει. Δεν πιστεύω πως πρέπει οποιοσδήποτε να αλλάζει απλώς επειδή έγινε μητέρα! Όχι,παραμένω εγώ!», τονίζει.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ από την πλευρά του επίσης κρατάει χαμηλούς τόνους, αν και πρόσφατα σε συνέντευξή του είπε πως το να έχει παιδί «είναι θαύμα» και πως «όλα αλλάζουν όταν είσαι μπαμπάς».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️? @intimissimiofficial #intimissimi #intimissimixmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk) στις

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM
Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Πολιτισμός / Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Αρχαιολόγοι εντόπισαν την αρχαία πόλη Peñico στη βόρεια επαρχία Barranca του Περού - Η ανακάλυψη αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον πολιτισμό Caral, τον αρχαιότερο της Αμερικής, και τη σύνδεσή του με τις πρώιμες κοινωνίες των Άνδεων και του Αμαζονίου
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM