ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

Η ευχή του Πολ ΜακΚάρτνεϊ για τα γενέθλιά του: Δείτε αυτό το βίντεο της PETA και κόψτε το κρέας

Η ευχή του Πολ ΜακΚάρτνεϊ για τα γενέθλιά του: Δείτε αυτό το βίντεο της PETA και κόψτε το κρέας Facebook Twitter
EPA
0

Στις 18 Ιουνίου ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ συμπληρώνει τα 78 του χρόνια και έχει μόνο μια επιθυμία: να δουν οι θαυμαστές του ένα βίντεο της PΕΤΑ για τα σφαγεία.

«Δείτε το βίντεο μου για την PETA και κόψτε το κρέας», είναι η επιθυμία του ΜακΚάρτνεϊ, σύμφωνα με δημοσίευση στο blog της οργάνωσης. Πρόκειται για ένα βίντεο που είχε παρουσιάσει πριν από 10 χρόνια το πρώην «Σκαθάρι» και καλεί τον κόσμο να το δει αλλά και να το κοινοποιήσει.

«Το μόνο που ήθελα ποτέ για τα γενέθλια μου είναι ειρήνη στη Γη- και για τα ζώα. Για αυτό φέτος, καλώ τους φαν μου να παρακολουθήσουν ένα βίντεο που παρουσίασα για την PETA, με τίτλο «Γυάλινοι τοίχοι". Το ονομάσαμε έτσι, γιατί αν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους, ποιος θα ήθελε να φάει κρέας;», δήλωσε ο ΜακΚάρτνεϊ.

«Το βίντεο έκανε ντεμπούτο ακριβώς πριν από δέκα χρόνια. Από τότε, ο κόσμος έχει μια εικόνα για το τι συμβαίνει στο εμπόριο κρέατος και η απαίτηση για vegan τρόφιμα είναι στα ουράνια. Είτε ανησυχείτε για τις ασθένειες που πηγάζουν από τα σφαγεία, για τα ζώα που υποφέρουν τρομακτικά και άσκοπα ή για τον καταστροφικό αντίκτυπο της βιομηχανίας κρέατος στο περιβάλλον, παρακολουθείστε το βίντεο και μοιραστείτε το με τους φίλους σας, ευχαριστώ», σημείωσε ακόμη στο μήνυμά του.

Το βίντεο της PETA που «θυμίζει» ξανά ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ (προσοχή, σκληρές εικόνες που ενδέχεται να ενοχλήσουν κάποιους από τους αναγνώστες)

 

«Αν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους, όλοι θα ήταν vegan», αναφέρει από την πλευρά της PETA και καλεί τον κόσμο να γιορτάσει τα επικείμενα γενέθλια του ΜακΚάρτνεϊ, «παρακολουθώντας αυτό το βίντεο και με το να το μοιραστείτε με φίλους και συγγενείς, για να τους ενθαρρύνετε να γίνουν vegan. Μπορούν να σώσουν σχεδόν 200 ζώα τον χρόνο κάνοντας αυτή την αλλαγή. Ζώα όπως τα γουρούνια, που απολαμβάνουν να ακούνε μουσική, να τους κάνουν μασάζ ή ακόμη και να παίζουν video games και αγελάδες, που αναπτύσσουν δεσμούς με τα μωρά τους. Έχουν την ίδια επιθυμία και το δικαίωμα να ζουν όπως ο καθένας από εμάς».

Πολιτισμός
0

ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Ρεπορτάζ / Εθνικό Θέατρο: Ανοίγει ξανά από την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Σχολιάζουν στη LIFO για τη λήξη των καταλήψεων οι Γιάννης Μόσχος, Βασίλης Πουλαντζάς, Γιώργος Κουτλής, Δημήτρης Καραντζάς, Νίκος Καραθάνος, Νίκος Χατζόπουλος - Την επόμενη εβδομάδα το πρώτο showcase του Εθνικού
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ