Η Έμα Στόουν στη Vogue - Στα γυρίσματα του «The Favourite» η Κολμαν έκρυψε ένα σφουγγάρι ανάμεσα στα πόδια της

Η Έμα Στόουν στη Vogue - Στα γυρίσματα του «The Favourite» η Κολμαν έκρυψε ένα σφουγγάρι ανάμεσα στα πόδια της Facebook Twitter
0

Η Έμα Στόουν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Φεβρουαρίου της βρετανικής Vogue, όπου μίλησε για την «μελαγχολία» όταν έκλεισε τα 30, την αλλαγή στην αυτοπεποίθησή της αλλά και τον ρόλο της στο «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου.

«Είναι εντάξει αν δεν αρέσεις σε όλους. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα, το να μην προσπαθώ να καταφέρω το ακατόρθωτο. Επίσης κανείς δεν ξέρει τι του γίνεται! Όλοι είμαστε απλώς ένα μάτσο άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν πώς θα βγάλουν άκρη», λέει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. 

Για τα γενέθλιά της όταν έκλεισε τα 30, η Έμα Στόουν παραδέχθηκε πως ένιωθε «μελαγχολία» για περίπου μια εβδομάδα. «Είχα τις μαύρες μου για καμιά εβδομάδα, αλλά συνειδητοποίησα πως το πιο ενδιαφέρον του να γίνεσαι ενήλικας είναι πως τα περισσότερα πράγματα γίνονται γλυκόπικρα. Εγώ ακόμη βρίσκω τα πατήματά μου», λέει η ίδια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Introducing Emma Stone as #BritishVogue’s February 2019 cover star, on newsstands Friday 4 January. Photographed by @CraigMcDeanStudio, styled by @VenetiaLScott, hair by @MaraRoszak, make-up by @RachelGoodwinMakeUp. #EmmaStone wears a jacquard jacket by @LouisVuitton.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue) στις

Στην συνέντευξή της «παρεμβάλλεται» όμως και η συμπρωταγωνίστριά της στο «The Favourite», Ολίβια Κόλμαν, που υποδύεται την βασίλισσα Άννα, με την Έμα Στόουν να παίζει την «αγαπημένη» της, Abigail. Η βασίλισσα Άννα, που λέγεται πως υπήρξε η μοναδική bisexual μονάρχης της Βρετανίας, απεικονίζεται να διατηρεί σχέση με τον χαρακτήρα της Στόουν.

Μιλώντας για τα γυρίσματα, η Ολίβια Κόλμαν είπε: «Υπάρχουν μερικές σκηνές για τις οποίες είχα πολύ άγχος». Ωστόσο, όπως λέει στο περιοδικό, αποφάσισε να βρει ενδιαφέροντες τρόπους για να ελαφρύνει την κατάσταση, όταν χρειαζόταν να γυρίσουν ερωτικές σκηνές.

«Έβαλα ένα βρεγμένο σφουγγάρι ανάμεσα στα πόδια μου, επειδή σκέφτηκα πως θα ήταν αστείο να το βρει η Έμα. Μπορείς να δεις το πρόσωπό της το ξαφνικό βλέμμα τρόμου», αποκάλυψε η Ολίβια Κόλμαν. 

Σε μια άλλη παρόμοια σκηνή, η Abigail (που υποδύεται η Έμα Στόουν) απλώνει πάνω στα πόδια της βασίλισσας ωμές μπριζόλες. «Οι μπριζόλες ήταν πολύ αληθινές και υπήρχε φωτιά πίσω μας και είχαν αρχίσει να παίρνουν θερμοκρασία δωματίου», λέει η Έμα Στόουν. 

Η Έμα Στόουν στη Vogue - Στα γυρίσματα του «The Favourite» η Κολμαν έκρυψε ένα σφουγγάρι ανάμεσα στα πόδια της Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Πολιτισμός / Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Άντονι Μπουρντέν δείχνει τον πιο ανήσυχο μάγειρα της ποπ κουλτούρας

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Tony, της ταινίας για τα νεανικά χρόνια του Άντονι Μπουρντέν, με τον Ντόμινικ Σέσα στον ρόλο του μελλοντικού σεφ, συγγραφέα και ταξιδευτή πριν από τη φήμη του Kitchen Confidential.
THE LIFO TEAM
Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπιο: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Πολιτισμός / Η Γάζα δεν είναι μόνο ερείπια: Μια έκθεση στο Τορίνο ενώνει αρχαία αντικείμενα και σύγχρονες παλαιστινιακές ιστορίες

Η έκθεση Gaza, the future has an ancient heart στη Fondazione Merz παρουσιάζει περισσότερα από 80 αρχαιολογικά αντικείμενα από τη Γάζα μαζί με έργα σύγχρονων καλλιτεχνών, αναδεικνύοντας την παλαιστινιακή πολιτιστική κληρονομιά ως ζωντανή μνήμη μέσα στον πόλεμο, τον εκτοπισμό και την απώλεια.
THE LIFO TEAM
Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Πολιτισμός / Στη Βενετία, η Μαρίνα Αμπράμοβιτς δεν θέλει θεατές. Θέλει σώματα

Η πρώτη εν ζωή γυναίκα καλλιτέχνιδα με ατομική έκθεση στις Gallerie dell’Accademia παρουσιάζει στις 6 Μαΐου το Transforming Energy στη Βενετία, ζητώντας από τους επισκέπτες να αφήσουν τα κινητά, να αγγίξουν τα έργα και να συμμετάσχουν σωματικά στην εμπειρία
THE LIFO TEAM
Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Πολιτισμός / Η Ντομινίκ Τζάκσον ξαναγράφει τον πιο διάσημο μονόλογο του Devil Wears Prada ως μάθημα για το φύλο

Η σταρ του Pose εμφανίζεται σε νέο βίντεο του Gender Liberation Movement, που μετατρέπει τον περίφημο cerulean μονόλογο της Μιράντα Πρίστλι σε καυστικό μάθημα για τη σχέση των τρανς δικαιωμάτων με την queer απελευθέρωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Πάνω από 200 συγγραφείς απέναντι στον Grasset: Η μεγάλη κρίση της γαλλικής λογοτεχνίας

Πολιτισμός / «Όχι» στον δισεκατομμυριούχο Μπολορέ: Εκατοντάδες συγγραφείς εγκαταλείπουν μαζικά τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset

Μετά την απομάκρυνση του Ολιβιέ Νορά από τον ιστορικό εκδοτικό οίκο Grasset, εκατοντάδες συγγραφείς δηλώνουν ότι θέλουν να φύγουν. Πίσω από την κρίση βρίσκεται η αυξανόμενη επιρροή του Βενσάν Μπολορέ, του ακροδεξιού δισεκατομμυριούχου που ελέγχει τον όμιλο Hachette Livre.
THE LIFO TEAM
Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Πολιτισμός / Η Άλεξ Κονσάνι έγραψε ιστορία στο Met Gala και εμφανίστηκε σαν τρανς ηρωίδα του Μποτιτσέλι

Η Άλεξ Κονσάνι, πρώτη τρανς γυναίκα στην επιτροπή οικοδεσποτών του Met Gala, εμφανίστηκε με δημιουργία Gucci του Ντέμνα, εμπνευσμένη από την Άνοιξη του Μποτιτσέλι, σε μια θεατρική μεταμόρφωση από λευκό σε μαύρο κύκνο.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν χωρούσε στην εικόνα της: ποιήματα και σημειώσεις σε δημοπρασία

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, βγαίνουν σε δημοπρασία ποιήματα, χειρόγραφες σημειώσεις, γράμματα, σχέδια και προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν Μονρόε, φωτίζοντας τη γυναίκα πίσω από τον πιο ανθεκτικό μύθο του Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Πολιτισμός / Ο Ντουέιν Τζόνσον φόρεσε φούστα στο Met Gala: «Στην πολυνησιακή κουλτούρα οι πιο αρρενωποί άνδρες φορούν φούστες»

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο Met Gala με σύνολο του Τομ Μπράουν και συνέδεσε την πλισέ φούστα του με τα παραδοσιακά lavalava της πολυνησιακής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Πολιτισμός / Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα

Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.
THE LIFO TEAM