Η Έμα Στόουν στη Vogue - Στα γυρίσματα του «The Favourite» η Κολμαν έκρυψε ένα σφουγγάρι ανάμεσα στα πόδια της

Η Έμα Στόουν στη Vogue - Στα γυρίσματα του «The Favourite» η Κολμαν έκρυψε ένα σφουγγάρι ανάμεσα στα πόδια της Facebook Twitter
0

Η Έμα Στόουν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Φεβρουαρίου της βρετανικής Vogue, όπου μίλησε για την «μελαγχολία» όταν έκλεισε τα 30, την αλλαγή στην αυτοπεποίθησή της αλλά και τον ρόλο της στο «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου.

«Είναι εντάξει αν δεν αρέσεις σε όλους. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα, το να μην προσπαθώ να καταφέρω το ακατόρθωτο. Επίσης κανείς δεν ξέρει τι του γίνεται! Όλοι είμαστε απλώς ένα μάτσο άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν πώς θα βγάλουν άκρη», λέει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. 

Για τα γενέθλιά της όταν έκλεισε τα 30, η Έμα Στόουν παραδέχθηκε πως ένιωθε «μελαγχολία» για περίπου μια εβδομάδα. «Είχα τις μαύρες μου για καμιά εβδομάδα, αλλά συνειδητοποίησα πως το πιο ενδιαφέρον του να γίνεσαι ενήλικας είναι πως τα περισσότερα πράγματα γίνονται γλυκόπικρα. Εγώ ακόμη βρίσκω τα πατήματά μου», λέει η ίδια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Introducing Emma Stone as #BritishVogue’s February 2019 cover star, on newsstands Friday 4 January. Photographed by @CraigMcDeanStudio, styled by @VenetiaLScott, hair by @MaraRoszak, make-up by @RachelGoodwinMakeUp. #EmmaStone wears a jacquard jacket by @LouisVuitton.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue) στις

Στην συνέντευξή της «παρεμβάλλεται» όμως και η συμπρωταγωνίστριά της στο «The Favourite», Ολίβια Κόλμαν, που υποδύεται την βασίλισσα Άννα, με την Έμα Στόουν να παίζει την «αγαπημένη» της, Abigail. Η βασίλισσα Άννα, που λέγεται πως υπήρξε η μοναδική bisexual μονάρχης της Βρετανίας, απεικονίζεται να διατηρεί σχέση με τον χαρακτήρα της Στόουν.

Μιλώντας για τα γυρίσματα, η Ολίβια Κόλμαν είπε: «Υπάρχουν μερικές σκηνές για τις οποίες είχα πολύ άγχος». Ωστόσο, όπως λέει στο περιοδικό, αποφάσισε να βρει ενδιαφέροντες τρόπους για να ελαφρύνει την κατάσταση, όταν χρειαζόταν να γυρίσουν ερωτικές σκηνές.

«Έβαλα ένα βρεγμένο σφουγγάρι ανάμεσα στα πόδια μου, επειδή σκέφτηκα πως θα ήταν αστείο να το βρει η Έμα. Μπορείς να δεις το πρόσωπό της το ξαφνικό βλέμμα τρόμου», αποκάλυψε η Ολίβια Κόλμαν. 

Σε μια άλλη παρόμοια σκηνή, η Abigail (που υποδύεται η Έμα Στόουν) απλώνει πάνω στα πόδια της βασίλισσας ωμές μπριζόλες. «Οι μπριζόλες ήταν πολύ αληθινές και υπήρχε φωτιά πίσω μας και είχαν αρχίσει να παίρνουν θερμοκρασία δωματίου», λέει η Έμα Στόουν. 

Η Έμα Στόουν στη Vogue - Στα γυρίσματα του «The Favourite» η Κολμαν έκρυψε ένα σφουγγάρι ανάμεσα στα πόδια της Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Πολιτισμός / «Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Η φωτογράφος Ezekiel συγκεντρώνει φίλους, συνεργάτες και δημιουργούς της βρετανικής trans σκηνής σε μια σειρά πορτρέτων που δεν ζητούν απλώς να τους δούμε. Μιλούν για σώμα, κοινότητα, στιλ, μουσική, μετάβαση και την ανάγκη η ορατότητα να σημαίνει και φροντίδα.
THE LIFO TEAM
Η Πενέλοπε Κρουζ νόμισε ότι θα πεθάνει στα γυρίσματα του νέου queer έπους των Los Javis

Πολιτισμός / Η Πενέλοπε Κρουζ νόμισε ότι θα πεθάνει στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Στις Κάννες, η Πενέλοπε Κρουζ αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε για πιθανό ανεύρυσμα στον εγκέφαλο λίγο πριν γυρίσει τις μουσικές σκηνές της στο «La Bola Negra», την ταινία των Los Javis που απέσπασε ένα από τα πιο θερμά χειροκροτήματα του φεστιβάλ.
THE LIFO TEAM
Όταν ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε την κάμερα και ο Ταραντίνο του είπε: «Θα τελειώσεις από αυτή τη δουλειά»

Πολιτισμός / Όταν ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε την κάμερα και ο Ταραντίνο του είπε: «Θα τελειώσεις από αυτή τη δουλειά»

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Dernsie» που παρουσιάστηκε στις Κάννες, ο Bruce Dern θυμήθηκε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα του «Once Upon a Time… in Hollywood», όταν ο Brad Pitt σταμάτησε την κάμερα μετά από έναν αυτοσχεδιασμό και ο Quentin Tarantino αντέδρασε έντονα.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε στα 100: η ψυχική υγεία πίσω από τον μύθο

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε δεν επιστρέφει μόνο ως εικόνα: στα 100 της, φωτίζεται η ψυχική της κληρονομιά

Εκατό χρόνια μετά τη γέννησή της, η Μέριλιν Μονρόε δεν επιστρέφει μόνο ως εικόνα. Ένα νέο πρόγραμμα στο Mount Sinai φωτίζει τη σχέση της με την ψυχική υγεία, το τραύμα και την ανάγκη φροντίδας πίσω από τη λάμψη του μύθου της.
THE LIFO TEAM
«Αρνούμαι να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας στη δική μου γη»: Η νικήτρια του Booker μιλά για την Ταϊβάν

Πολιτισμός / «Αρνούμαι να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας στη δική μου γη»: Η νικήτρια του Booker μιλά για την Ταϊβάν

Η Γιανγκ Σουάνγκ-ζι, που μόλις κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Booker με το «Taiwan Travelogue», μιλά για την απειλή του Πεκίνου, την ταϊβανέζικη ταυτότητα, την queer επιθυμία και τη λογοτεχνία που δεν μπορεί να μείνει μακριά από την πολιτική
THE LIFO TEAM
Ο Ντέρεκ Τζάκομπι για το AIDS, τα 87 του χρόνια και τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Πήγα στο κρεβάτι μαζί του δύο φορές»

Πολιτισμός / Ο Ντέρεκ Τζάκομπι για το AIDS, τα 87 του χρόνια και τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Πήγα στο κρεβάτι μαζί του δύο φορές»

Με αφορμή το «Moss and Freud», όπου υποδύεται τον Λούσιαν Φρόιντ, ο 87χρονος Ντέρεκ Τζάκομπι μιλά για το AIDS, τα γηρατειά, τον σύζυγό του Ρίτσαρντ Κλίφορντ και τον Ντάνιελ Κρεγκ.
THE LIFO TEAM
Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» άνδρες στη νέα της ταινία

Πολιτισμός / Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» τους άνδρες στη νέα της ταινία

Στο «Ladies First», που κάνει πρεμιέρα στο Netflix, η Ρόζαμουντ Πάικ ζει σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες έχουν την εξουσία και οι άνδρες υφίστανται τα στερεότυπα. Η ίδια δηλώνει ότι το διασκέδασε και αγκαλιάζει τον τίτλο της «lesbian icon».
THE LIFO TEAM
Πέθανε άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Πολιτισμός / Πέθανε ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Συγκρίνοντας εικόνες ονλάιν, από το σπίτι του σε ένα νησάκι της Δανίας, αποκάλυψε ότι ένας επιμελητής του Μουσείου είχε κλέψει και μεταπωλήσει πάνω από 1.000 θησαυρούς του, κυρίως Ελληνικούς και Ρωμαϊκούς.
THE LIFO TEAM
Η Lupita Nyong’o για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Πολιτισμός / Η Λουπίτα Νιόνγκο για την «Οδύσσεια» του Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που υποδύεται την Ωραία Ελένη και την Κλυταιμνήστρα στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, απάντησε στην ακροδεξιά κριτική για το casting της, λέγοντας ότι δεν σκοπεύει να σπαταλήσει τον χρόνο της απαντώντας.
THE LIFO TEAM
Η Kristina Rozhkova φωτογραφίζει μια γενιά που έφτιαξε παραμύθια για να μη φοβάται

Πολιτισμός / Η Kristina Rozhkova φωτογραφίζει μια γενιά που έφτιαξε παραμύθια για να μη φοβάται

Στο Unbewitched, η Ρωσίδα φωτογράφος Kristina Rozhkova καταγράφει νέους ανθρώπους που ζουν ανάμεσα στην πολιτική ασφυξία, την καταστολή, την εξορία και την ανάγκη να επινοήσουν άλλους κόσμους.
THE LIFO TEAM
Η Nancy Honey φωτογραφίζει τη στιγμή που ένα κορίτσι αρχίζει να κοιτάζει τον εαυτό του

Πολιτισμός / Η Nancy Honey φωτογραφίζει τη στιγμή που ένα κορίτσι αρχίζει να κοιτάζει τον εαυτό του

Με αφορμή την αναδρομική της έκθεση στο Λονδίνο, η cult φωτογράφος Nancy Honey μιλά για τη μετάβαση από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση, για το γυναικείο σώμα ως εικόνα προς κατανάλωση και για τη χαρά ως μια πολύ σοβαρή υπόθεση.
THE LIFO TEAM