Η Έμα Γουότσον απαντά για το τεράστιο λάθος στο τατουάζ «Time's Up» που έκανε για τα Όσκαρ

Η Έμα Γουότσον απαντά για το τεράστιο λάθος στο τατουάζ «Time's Up» που έκανε για τα Όσκαρ Facebook Twitter
3

Η Έμα Γουότσον απάντησε για το μεγάλο φιάσκο με το τατουάζ, το οποίο επέλεξε για να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, καθώς όλοι παρατήρησαν από την πρώτη στιγμή το ορθογραφικό λάθος, απορώντας πώς δεν το κατάλαβε εγκαίρως και η ίδια. 

Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το πάρτι του Vanity Fair, που ακολουθεί παραδοσιακά την τελετή απονομής, φορώντας ένα μακρύ, μαύρο φόρεμα και έχοντας γραμμένη στο εσωτερικό τους χεριού της τη φράση «Times Up», προς τιμήν του κινήματος κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ.

Η Έμα Γουότσον απαντά για το τεράστιο λάθος στο τατουάζ «Time's Up» που έκανε για τα Όσκαρ Facebook Twitter

Το πρόβλημα ήταν πως όποιος της έκανε το τατουάζ ξέχασε να βάλει την απόστροφο που απαιτείται, η απουσία της οποίας αλλάζει εντελώς το νόημα της φράσης. Κανονικά το κίνημα ονομάζεται «Time's Up» και όχι «Times Up», όπως γράφτηκε στο τατουάζ. 

Μετά τα δεκάδες δημοσιεύματα που επεσήμαναν το λάθος, η 27χρονη ηθοποιός απάντησε τελικά μέσω Twitter, όπους παραδέχθηκε πως δεν παρατήρησε την απουσία της αποστρόφου. «Η εμπειρία με τις αποστρόφους είναι must», αστειεύτηκε στην ανάρτησή της.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Πολιτισμός / Νεα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στα χρόνια που έκαναν τον Willem de Kooning παγκόσμιο μύθο

Η νέα έκθεση στο Princeton επιστρέφει στην πενταετία 1945-1950, όταν ο Willem de Kooning πέρασε από την αβεβαιότητα και την υπόγεια φήμη στη στιγμή που άρχισε να γίνεται παγκόσμιο καλλιτεχνικό μέγεθος
THE LIFO TEAM