Η Cardi B δημοσίευσε φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της και εξηγεί τι της συμβαίνει

Η Cardi B δημοσίευσε φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της και εξηγεί τι της συμβαίνει Facebook Twitter
1

Η Cardi B κοινοποίησε στα social media μια φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της για να εξηγήσει τον λόγο που έχει ακυρώσει τόσες συναυλίες.

Η διάσημη ράπερ έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πρόσφατες αισθητικές πλαστικές επεμβάσεις της, αποκαλύπτοντας πως μετά την αυξητική στήθους και την λιποαναρρόφηση έχει διάφορες επιπλοκές επειδή αρνήθηκε να πάρει τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται η ανάρρωση και συνέχισε την περιοδεία της.

Αφού ακύρωσε και ανέβαλε πολλές στάσεις της μουσικής περιοδείας της προκειμένου να αναρρώσει τελικά σωστά, η βραβευμένη με Grammy ράπερ αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της σε Twitter και Instagram μια φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της. «Κοιτάξτε πόσο πρήζονται τα πόδια μου κάθε φορά που πετάω και το στομάχι μου πρήζεται ακόμη περισσότερο. Αυτός είναι ο λόγος που ο γιατρός μού είπε να ηρεμήσω με τα σόου, επειδή το στομάχι και τα πόδια μου με καίνε όταν πρήζομαι και όχι λόγω των πωλήσεων εισιτηρίων», έγραψε η Cardi B στην φωτογραφία της, που αργότερα διαγράφηκε. 

Η Cardi B δημοσίευσε φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της και εξηγεί τι της συμβαίνει Facebook Twitter

Η Cardi B απάντησε όμως και στα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει ακυρώσει συναυλίες επειδή δεν πουλάει πολλά εισιτήρια. «Όλα τα σόου που ακύρωσα ήταν sold out. Σας έδειξα μέχρι και τα πρησμένα πόδια μου όταν κατεβαίνω κάθε φορά από το αεροπλάνο, οπότε φανταστείτε πόσο πονάνε το στομάχι και η πλάτη μου λόγω της εγχείρισης. Σταματήστε τα ψέματα σε βάρος μου!», έγραψε σε μήνυμά της.


Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ