Η Cardi B δημοσίευσε φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της και εξηγεί τι της συμβαίνει

Η Cardi B δημοσίευσε φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της και εξηγεί τι της συμβαίνει Facebook Twitter
1

Η Cardi B κοινοποίησε στα social media μια φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της για να εξηγήσει τον λόγο που έχει ακυρώσει τόσες συναυλίες.

Η διάσημη ράπερ έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πρόσφατες αισθητικές πλαστικές επεμβάσεις της, αποκαλύπτοντας πως μετά την αυξητική στήθους και την λιποαναρρόφηση έχει διάφορες επιπλοκές επειδή αρνήθηκε να πάρει τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται η ανάρρωση και συνέχισε την περιοδεία της.

Αφού ακύρωσε και ανέβαλε πολλές στάσεις της μουσικής περιοδείας της προκειμένου να αναρρώσει τελικά σωστά, η βραβευμένη με Grammy ράπερ αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της σε Twitter και Instagram μια φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της. «Κοιτάξτε πόσο πρήζονται τα πόδια μου κάθε φορά που πετάω και το στομάχι μου πρήζεται ακόμη περισσότερο. Αυτός είναι ο λόγος που ο γιατρός μού είπε να ηρεμήσω με τα σόου, επειδή το στομάχι και τα πόδια μου με καίνε όταν πρήζομαι και όχι λόγω των πωλήσεων εισιτηρίων», έγραψε η Cardi B στην φωτογραφία της, που αργότερα διαγράφηκε. 

Η Cardi B δημοσίευσε φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια της και εξηγεί τι της συμβαίνει Facebook Twitter

Η Cardi B απάντησε όμως και στα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει ακυρώσει συναυλίες επειδή δεν πουλάει πολλά εισιτήρια. «Όλα τα σόου που ακύρωσα ήταν sold out. Σας έδειξα μέχρι και τα πρησμένα πόδια μου όταν κατεβαίνω κάθε φορά από το αεροπλάνο, οπότε φανταστείτε πόσο πονάνε το στομάχι και η πλάτη μου λόγω της εγχείρισης. Σταματήστε τα ψέματα σε βάρος μου!», έγραψε σε μήνυμά της.


Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, τα δάκρυα της Πέτρα, ένα αερικό του τραγουδιού και τα τραγούδια της Σωτηρίας

Πολιτισμός / Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας, τα δάκρυα της Πέτρα, ένα αερικό του τραγουδιού και τα τραγούδια της Σωτηρίας

Η ομάδα Loxodox  με ένα αριστούργημα του Σαίξπηρ, ο Φασμπίντερ ζωντανεύει μέσα από μια ταραγμένη ηρωίδα, η Μαρία Παπαγεωργίου στην Αθήνα και η Χριστίνα Μαξούρη τραγουδά Σωτηρία Μπέλλου.
NEWSROOM
Μια έκθεση για τον Ρόμπερτ Μέιπλθορπ από τον πρώην διευθυντή της βρετανικής «Vogue»

Πολιτισμός / Μια έκθεση για τον Ρόμπερτ Μέιπλθορπ από τον πρώην διευθυντή της βρετανικής «Vogue»

Ο Έντουαρντ Ένινφουλ είναι ο επιμελητής της έκθεσης στην γκαλερί Thaddaeus Ropac για τον καλλιτέχνη με τη μεγαλύτερη επιρροή και ορόσημο της αμερικανικής αβανγκάρντ σκηνής, Ρόμπερτ Μέιπλθορπ.
NEWSROOM
Αποκαλύφθηκε μια κρυμμένη τοιχογραφία του Γκέρχαρντ Ρίχτερ

Πολιτισμός / Μια κρυμμένη τοιχογραφία του Γκέρχαρντ Ρίχτερ μόλις αποκαλύφθηκε

Το έργο προγραμματίζεται να εκτεθεί σταδιακά αφού πρόκειται για μια τοιχογραφία άνω των 200 τετραγωνικών μέτρων στο φουαγιέ και στα σκαλοπάτια Γερμανικού Μουσείου Υγιεινής στη Δρέσδη.
NEWSROOM
ΕΠΕΞ Η συναρπαστική ζωή της Λίζα Πόντι και τα σχέδιά της που θα δούμε στην Αθήνα

Εικαστικά / Η συναρπαστική ζωή της Λίζα Πόντι και τα σχέδιά της που θα δούμε στην Αθήνα

Ακολουθώντας το μότο της ζωής της «δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά», η κόρη του διάσημου Ιταλού αρχιτέκτονα και εκδότη Τζίο Πόντι έκανε σχέδια που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην γκαλερί The Breeder.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ