Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τα παιδιά της που μεγαλώνουν: «Ξαναβρίσκω τον εαυτό μου»

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τα παιδιά της που μεγαλώνουν: «Ξαναβρίσκω τον εαυτό μου» Facebook Twitter
0

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για το πώς «ξαναβρίσκει» τον εαυτό της καθώς τα παιδιά της μεγαλώνουν αλλά και την επιστροφή της στην υποκριτική.

Η 44χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης, που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ έξι παιδιά -Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 11- λέει πως βρήκε μια νέα προοπτική στην ζωή της τώρα που αυτά μεγαλώνουν και πως έχει αλλάξει πλέον τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της.

«Όταν τα παιδιά σου είναι μικρά, νιώθει περισσότερο "μανούλα". Όταν είναι έφηβοι αρχίζεις να θυμάσαι τον εαυτό σου ως έφηβο. τα βλέπεις να πηγαίνουν σε πανκ κλαμπ και αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να πας», λέει η Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό HELLO!. «Είμαι σε αυτήν την διασκεδαστική φάση που ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου», συνέχισε η ίδια. 

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τα παιδιά της που μεγαλώνουν: «Ξαναβρίσκω τον εαυτό μου» Facebook Twitter

Όπως εξηγεί, αποφάσισε να επικεντρωθεί ξανά στην υποκριτική επειδή η σκηνοθεσία είναι μια δέσμευση που την κρατάει μακριά από την οικογένειά της. «Παίζω λίγο περισσότερο τώρα επειδή δεν μπορώ να είμαι αυτό που χρειάζεται η οικογένειά μου όταν σκηνοθετώ. Μου παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια να σκηνοθετώ και ανυπομονώ να το ξανακάνω όταν βελτιωθούν τα πράγματα».

Η Αντζελίνα Τζολί λέει επίσης πως της αρέσει να παίρνει μαζί τα παιδιά της στα γυρίσματα επειδή έτσι μπορούν να δουν μια διαφορετική πλευρά της. «Είναι υπέροχα στο πλατό. Αλλά όταν με βλέπουν να κάνω κάποια σκηνή δράσης, το βρίσκουν αστείο επειδή με ξέρουν τόσο καλά.... Έχουν συνηθίσει να με βλέπουν ως Μαμά με το νυχτικό μου. Δεν είμαι πολύ καλή στο να φτιάχνω πρωινό και να κάνω βλακείες. Αλλά έχει πλάκα και ενδιαφέρον επειδή τα διαφορετικά πλατό σε φέρνουν σε διαφορετικούς κόσμους, διαφορετικές κουλτούρες και διαφορετικά μέρη».

Η γνωστή ηθοποιός λέει επίσης πως της αρέσει πολύ να την κακομαθαίνουν τα παιδιά της. «Στην Γιορτή της Μητέρας, μου έφτιαξαν πρωινό και μου μάζεψαν λουλούδια- μου φέρονται σαν μια κυρία. Όταν αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, συνειδητοποιώ πως έχω μέσα μου περισσότερη αντοχή από όσο γνώριζα. Αλλά κατά βάθος είμαι τρυφερή και ευάλωτη- δεν ονειρεύομαι απλώς να είμαι δυνατή. Θέλω να μου επιτρέπεται να είμαι τρυφερή και δεν θέλω να με βλάπτουν ή να νιώθω ξεκρέμαστη όταν είμαι», κατέληξε η Αντζελίνα Τζολί.

View this post on Instagram

Family time 💞 #angelinajolie #angelina_jolie #angelina #jolie #joliekids

A post shared by ANGELINA JOLIE 🏅 (@angelinajolie.hu) on

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM