Η Άννα Γουίντουρ παραμένει επικεφαλής της Vogue - Τέλος στις φήμες αποχώρησής της

Η Άννα Γουίντουρ παραμένει επικεφαλής της Vogue - Τέλος στις φήμες αποχώρησής της Facebook Twitter
EPA
0

Η ιέρεια της μόδας Άννα Γουίντουρ, παραμένει διευθύντρια του περιοδικού Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια του Condé Nast «επ' αόριστον», ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού ομίλου Μπομπ Σάουερμπεργκ.

Η ανακοίνωση αυτή δίνει τέλος σε φήμες μηνών που άφηναν να εννοηθεί ότι η 68χρονη Βρετανίδα θα αποχωρούσε από τον όμιλο μετά το κλείσιμο του Vogue Σεπτεμβρίου, τεύχους ορόσημου για τη μόδα.

Ωστόσο, σε μήνυμα που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter o Σάουερμπεργκ εξήγησε ότι η Γουίντουρ «δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί του επ' αόριστον» στα καθήκοντα που έχει η ίδια σήμερα.

«Η Άννα Γουίντουρ είναι μια απίστευτα ταλαντούχα και δημιουργική ηγέτις, της οποίας η επιρροή δεν μπορεί να μετρηθεί. Είναι αναπόσπαστο μέλος της μεταμόρφωσης της εταιρίας μας», γράφει o πρόεδρος του Condé Nast.

Το γεγονός ότι ο Σάουερμπεργκ είχε επιλέξει να επιβεβαιώσει ότι η Γουίντουρ θα παρέμενε στη θέση της, μετά τις φήμες που διέρρευσαν τον Απρίλιο, μπορεί να είχε σχέση με τις αποχωρήσεις της διευθύντριας μόδας και της εκτελεστικής διευθύντριας μόδας.

Οι Τον Γκούντμαν και Φίλις Πόσνικ, δυο ιστορικές μορφές του περιοδικού, αποχωρούν από τη σύνταξη αλλά θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, δήλωσε εκπρόσωπος του Vogue.

«Μήπως η αλλαγή φρουράς στο Vogue σημαίνει και άλλες αλλαγές;» ήταν ο τίτλος της New York Times στις αρχές της εβδομάδας.

Η Άννα Γουίντουρ παραμένει επικεφαλής της Vogue - Τέλος στις φήμες αποχώρησής της Facebook Twitter
EPA

Στο δυναμικό του Vogue από το 1983, η Γουίντουρ έγινε το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή στον χώρο της μόδας, κατευθύνοντας τις τάσεις και προωθώντας ορισμένους νέους σχεδιαστές.

Η ζωή μέσα στο περιοδικό και η διευθύντριά του ήταν το θέμα της ταινίας «Ο διάβολος φοράει Prada» (2006). Η Μέριλ Στριπ υποδύεται τον χαρακτήρα που μοιάζει στη Γουίντουρ και για την ερμηνεία της αυτή η διάσημη ηθοποιός κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Η Άννα Γουίντουρ ετοίμασε επίσης το ετήσιο γκαλά στο Met της Νέας Υόρκης, που η ίδια οργανώνει με στόχο τη χρηματοδότηση του Costume Institute, του τμήματος του μουσείου που είναι αφιερωμένο στη μόδα.

Το Met Gala είναι ένα κοσμικό γεγονός που ανταγωνίζεται σε λάμψη και χλιδή τη βραδιά των 'Οσκαρ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM