Η Αμάλ Κλούνεϊ και ο πρίγκιπας Κάρολος ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις νέες γυναίκες

Η Αμάλ Κλούνεϊ και ο πρίγκιπας Κάρολος ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις νέες γυναίκες Facebook Twitter
EPA
0

Η Αμάλ Κλούνεϊ και πρίγκιπας Κάρολος ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις νέες γυναίκες και θεσπίζουν βραβείο που θα χορηγείται από Prince΄s Trust International.

Στενούς δεσμούς φαίνεται ότι αναπτύσσει η Αμάλ Κλούνεϊ με την βρετανική βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα με τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο, αφού όπως όλα δείχνουν η διακεκριμένη δικηγόρος και σύζυγος του χολιγουντιανού σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ θα είναι πρέσβειρα του φιλανθρωπικού έργου του πρίγκιπα.

Η αρχή θα γίνει με τη θέσπιση του βραβείου «Αμάλ Κλούνεϊ» που θα απονέμεται σε νέες εμπνευσμένες γυναίκες.

Η τελετή βράβευσης θα διοργανώνεται από το φιλανθρωπικό ίδρυμα νεολαίας Prince΄s Trust International, και θα αποσκοπεί να «αναδείξει το έργο νέων γυναικών που έχουν καταφέρει, παρά τις αρνητικές πιθανότητες, να προσφέρουν έργο στις κοινωνίες που ζουν» δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος.

Το βραβείο θα απονεμηθεί για πρώτη φορά το 2020 και το Prince΄s Trust International αναζητάει γυναίκες ηλικίας 11 έως 30 ετών που εργάζονται σε «οτιδήποτε πρόγραμμα βιώσιμης γεωργίας, σε κοινοτικά προγράμματα στα στρατόπεδα προσφύγων, σε ζώνες πολέμου κ.α».

Η κ. Κλούνεϊ δήλωσε: «Έχω την τιμή να έχω προσκληθεί από το Prince΄s Trust International για να λάβω μέρος σε αυτήν την παγκόσμια γιορτή για τις γυναίκες που εκσυγχρονίζουν τις κοινωνίες.

Είναι τιμή μου να έχω ρόλο σε ένα έργο που θα στρέψει την προσοχή στις νέες γυναίκες που είναι οι μελλοντικοί ηγέτες του κόσμου μας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

Πολιτισμός / «Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

1896 επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει για την επιβίωσή τους.
LIFO NEWSROOM
H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM