LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Here comes Johnny...

Here comes Johnny... Facebook Twitter
0

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων είναι η νέα ταινία του Tim Burton που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2010 και στην οποία πρωταγωνιστούν πάλι η σύζυγός του Helena Bonham Carter και ο κολλητός του Johnny Depp. Την πλοκή όλοι λίγο πολύ την γνωρίζουμε, το ότι θα έχει άπειρα καλά εφέ και αυτό το γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε και το ύφος του Burton όταν σκηνοθετεί τέτοιου είδους ταινίες.

Ξέχασα να αναφέρω πως γνωρίζουμε και τον τρόπο που ερμηνεύει ο Johnny Depp τέτοιου είδους χαρακτήρες, λίγο περίεργους, λίγο εκκεντρικούς, λίγο τρομακτικούς αλλά όχι τόσο ώστε να διώξουν τα 12χρονα από το σινεμά, αυτά άλλωστε τρώνε και πίνουν σα να μην υπάρχει αύριο μέσα στις αίθουσες και φέρνουν το χρήμα.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε σήμερα όμως είναι πως κάποια στιγμή μέσα στο 2010 θα πάμε στο σινεμά και θα παρακολουθήσουμε την ταινία, όπως έχουμε κάνει και όλες τις προηγούμενες φορές που ο Burton ήταν μπλεγμένος σε κάτι.

Ακολουθεί το trailer διάρκειας μόνο 1 λεπτού και 34 δευτερολέπτων.

0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM