Here comes Johnny...

Here comes Johnny... Facebook Twitter
0

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων είναι η νέα ταινία του Tim Burton που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2010 και στην οποία πρωταγωνιστούν πάλι η σύζυγός του Helena Bonham Carter και ο κολλητός του Johnny Depp. Την πλοκή όλοι λίγο πολύ την γνωρίζουμε, το ότι θα έχει άπειρα καλά εφέ και αυτό το γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε και το ύφος του Burton όταν σκηνοθετεί τέτοιου είδους ταινίες.

Ξέχασα να αναφέρω πως γνωρίζουμε και τον τρόπο που ερμηνεύει ο Johnny Depp τέτοιου είδους χαρακτήρες, λίγο περίεργους, λίγο εκκεντρικούς, λίγο τρομακτικούς αλλά όχι τόσο ώστε να διώξουν τα 12χρονα από το σινεμά, αυτά άλλωστε τρώνε και πίνουν σα να μην υπάρχει αύριο μέσα στις αίθουσες και φέρνουν το χρήμα.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε σήμερα όμως είναι πως κάποια στιγμή μέσα στο 2010 θα πάμε στο σινεμά και θα παρακολουθήσουμε την ταινία, όπως έχουμε κάνει και όλες τις προηγούμενες φορές που ο Burton ήταν μπλεγμένος σε κάτι.

Ακολουθεί το trailer διάρκειας μόνο 1 λεπτού και 34 δευτερολέπτων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM