H Τζίτζι Χαντίντ ποζάρει μετά τη γέννα: «Δεν θα είμαι ξανά αδύνατη όσο πριν και δεν θέλω να είμαι»

H Τζίτζι Χαντίντ ποζάρει μετά τη γέννα: «Δεν θα είμαι ξανά αδύνατη όσο πριν και δεν θέλω να είμαι» Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τη γέννηση της κόρης και η Τζίτζι Χαντίντ φωτογραφήθηκε για το ένα ακόμα εξώφυλλο. 

Το 25χρονο μοντέλο πόζαρε με τα παραπανίσια κιλά για το εξώφυλλο της Vogue, νιώθοντας, όπως είπε, απόλυτα ασφαλής με τον τρόπο που έχει αλλάξει το σώμα της, μετά την εγκυμοσύνη.

 «Ξέρω ότι δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο πριν, αλλά είμαι ρεαλίστρια», ανέφερε η ίδια.

«Η απάντησή μου στην πρόταση να φωτογραφηθώ για το εξώφυλλο της Vogue ήταν: Ναι, φυσικά, αλλά προφανώς δεν θα είμαι πια στο μέγεθος 0, ούτε και νιώθω πως θέλω να επιστρέψω σε αυτό».

Η μητρότητα είχε επίσης αντίκτυπο στις επιλογές της καριέρας της, καθώς όπως λέει η ίδια: « στρέφομαι σε πιο σταθερές δουλειές, παρά να είμαι σε μια διαφορετική χώρα κάθε εβδομάδα».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Τζίτζι Χαντίντ γέννησε την κόρη της Κάι, καρπό της σχέσησ της με το σύντροφό της Ζάιν Μάλικ. Το ζευγάρι περίμενε 4 μήνες προτού αποκαλύψει δημόσια το όνομα της μικρής.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτισμός / Εννέα πολυβραβευμένες ταινίες που βοηθούν να κατανοήσουμε την κοινωνία του Ιράν

Ταινίες που «μιλούν» για την κακοποίηση και την εξαΰλωση των δικαιωμάτων των γυναικών στη ζωή, το καθεστώς φόβου και φτώχειας και τον καθημερινό αγώνα για ελευθερία μέσα σε μια αυστηρά ελεγχόμενη κοινωνία.
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM