H διασημότερη πορνοστάρ του πλανήτη σε ρατσιστικό παραλήρημα κατά των Μουσουλμάνων

H διασημότερη πορνοστάρ του πλανήτη σε ρατσιστικό παραλήρημα κατά των Μουσουλμάνων Facebook Twitter
5

H Jenna Jameson, ίσως η διασημότερη πορνοστάρ του κόσμου και δηλωμένη οπαδός του Τραμπ, επιδόθηκε σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα κατά των μουσουλμάνων, ενώ τάχθηκε υπέρ του Μάιλο Γιαννόπουλος και της Κου Κλουξ Κλαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Jameson προσπάθησε να υπερασπιστεί το λάθος του Αμερικανού προέδρου, o οποίος πριν από μερικές μέρες ισχυρίστηκε ψευδώς ότι υπήρξε κάποιο επεισόδιο στη Σουηδία όπου απειλήθηκε η ασφάλεια της χώρας από μετανάστες.

«Ναι, η Σουηδία είναι μία χώρα γεμάτη βία και φόβο, πώς μπορεί να αρνείται κάτι τέτοιο η Αριστερά;» έγραψε στο Twitter η διάσημη, πρώην πορνοστάρ, ενώ λίγο αργότερα, απευθυνόμενη στην Τσέλσι Κλίντον, της συνέστησε να πάει ένα ταξίδι μέχρι τη σκανδιναβική χώρα για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι αντιμετωπίζουν εκεί οι γυναίκες. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλέσει την κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, «ανόητη».

Όταν διάφοροι χρήστες του Twitter τη ρώτησαν ποιο ακριβώς είναι το «πρόβλημά της», η ίδια απάντησε ότι έχει «πρόβλημα με τις περιπλανώμενες συμμορίες μουσουλμάνων βιαστών».

Σύμφωνα με την Daily Beast, το συγκεκριμένο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα για την ίδια την Jameson, η οποία ισχυρίζεται στην αυτοβιογραφία της ότι τον Οκτώβριο του 1990, σε ηλικία 16 ετών, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις νεαρούς άντρες μετά από έναν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου στη γενέτειρά της, το Fromberg της Μοντάνα.

«Ωστόσο, εκείνοι ήταν λευκοί», σημειώνει η Daily Beast.

Το παραλήρημα της Jameson συνεχίστηκε με την ίδια να επιδίδεται σε φραστικές αντιπαραθέσεις με διάφορους χρήστες του Twitter, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσει τη Σουηδία, «παγκόσμια πρωτεύουσα των βιασμών», επιχείρημα που φυσικά δεν έχει καμία βάση.

Σε άλλο tweet η διάσημη πορνοστάρ εμφανίζεται να υπερασπίζεται την Κου Κλουξ Κλαν, διερωτώμενη για το αν τα μέλη της διαβόητης εγκληματικής οργάνωσης είναι οπαδοί μίας θρησκείας που επιτάσσει το θάνατο των αποστατών. «Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε ένα μέλος της ΚΚΚ να ανατινάζει απίστους;», γράφει χαρακτηριστικά η Jameson, αναφερόμενη εμμέσως στους τζιχαντιστές.

Την Τετάρτη, η Jameson έφτασε στο σημείο να υπερασπιστεί μέχρι και τον Μάιλο Γιαννόπουλος, μετά τις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσει του περί παιδοφιλίας.

Η Jameson κατηγόρησε τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην Αριστερά για προσπάθεια σπίλωσης ενός «σημαντικού συντηρητικού ηγέτη αυτής της γενιάς».

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Όταν η ΚΚΚ κρέμαγε και έκαιγε ανθρώπους το έκανε με το σταυρό στο χέρι, στη κυριολεξία.Όποιος είναι χριστιανός είναι και ρατσιστής εγκληματίας; Τα αντίστοιχα ισχύουν για τους Μωαμεθανούς.Κανονικά η ...κυρία αυτή θα έπρεπε να διαδίδει το "αφήστε τα μίση και πιάστε το ...."
Δεν είναι ψέμματα ή ανακρίβειες όλα πια από αυτά που είπε, εκτός βέβαια αν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Για αρχή, καλώ τις κύριες να κάνουν μία βόλτα εδώ στην Αθήνα, 5 το πρωί μόνες τους, προς Ζήνωνος μεριά.
Από πού να το πιάσεις τώρα όλο αυτό, που στάζει σοκαριστική ανακρίβεια, ανήκουστη παραπληροφόρηση και απύθμενη ηληθιότητα από παντού.Εδώ κολλάει τέλεια το "τι να πει κανείς για το μ____ της αλληνής..."...