Gladiator 2: Ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας- Έξι τραυματίες

Gladiator 2: Ατύχημα στα γυρίσματα- Έξι τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: Paramount Pictures
0

Ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του Gladiator 2.

Εκπρόσωπος της Paramount Pictures επιβεβαίωσε στο ET ότι, στο Μαρόκο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της συνέχειας τη ταινίας Gladiator, όπου είχε πρωταγωνιστήσει ο Ράσελ Κρόου το 2000, αρκετά μέλη του συνεργείου τραυματίστηκαν σε μια προγραμματισμένη σεκάνς κασκαντέρ.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας προγραμματισμένης σεκάνς κασκαντέρ στα γυρίσματα του σίκουελ του Gladiator, συνέβη ένα ατύχημα κατά το οποίο πολλά μέλη του συνεργείου υπέστησαν μη απειλητικούς για τη ζωή τους τραυματισμούς» ,είπε ο  εκπρόσωπος της εταιρεία παραγωγής.

«Οι ομάδες ασφάλειας και ιατρικών υπηρεσιών επί τόπου μπόρεσαν να δράσουν γρήγορα, ώστε όσοι τραυματίστηκαν να λάβουν αμέσως την απαραίτητη φροντίδα. Είναι όλοι σε σταθερή κατάσταση και συνεχίζουν να λαμβάνουν θεραπεία».

»Η ευημερία του καστ και του συνεργείου είναι υψίστης σημασίας για εμάς και έχουμε αυστηρά πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας σε όλες τις παραγωγές μας», συνεχίζει ο εκπρόσωπος καταλήγοντας πως «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις καθώς θα συνεχίσουμε την παραγωγή».

Σύμφωνα με το ETOnline το ατύχημα στα γυρίσματα του Gladiator 2, το οποίο συνέβη όταν η παραγωγή πλησίαζε στο τέλος των γυρισμάτων για την ημέρα, είχε ως αποτέλεσμα συνολικά έξι άτομα να λάβουν θεραπεία για εγκαύματα. Τέσσερα από τα έξι τραυματισμένα μέλη του συνεργείου παραμένουν στο νοσοκομείο.

Το καστ της ταινίας που σκηνοθετεί ο Ρίντλεϊ Σκοτ, η οποία περιλαμβάνει τους Πολ Μεσκάλ, Πέδρο Πασκάλ, Ντένζελ Ουάσιγκτον και Κόνι Νίλσεν, δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, σύμφωνα με τον ET.

Ο Ράσελ Κρόου, ο πρώτος Gladiator το 2000, είχε αντιδράσει στην είδηση του σικουελ λέγοντας τον Απρίλιο στο ETOnline πως «Δεν έχω καμία σχέση με αυτή την παραγωγή. Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα είναι φανταστικό».

Το Gladiator 2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου 2024.

Με πληροφορίες του People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM