ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Γκουέν Στεφάνι: «Δεν μπορώ πια να ακούω τραγούδια των No Doubt»

Γκουέν Στεφάνι: «Δεν μπορώ πια να ακούω τραγούδια των No Doubt» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Γκουέν Στεφάνι δηλώνει πως δεν μπορεί πλέον να ακούει τραγούδια των No Doubt. Η τραγουδίστρια που ήταν frontwoman του συγκροτήματος έχει γράψει και τραγουδήσει επιτυχίες που ακούγονται μέχρι και σήμερα, όπως το Don’t Speak, Hey Baby, It’s my life κ.α.

«Είναι πολύ προσωπικά και δεν μπορώ πλέον να τα ακούω», δήλωσε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης στο KROQ. «Οι στίχοι τους έχουν να κάνουν με πράγματα που μετανιώνω και για λάθη που έχω κάνει. Τα περισσότερα τραγούδια μας έχουν αυτή τη θεματική. Για παράδειγμα, σχεδόν μού έρχεται αναγούλα με το Ex- Girlfriend γιατί θυμάμαι ακριβώς τη φάση που ήμουν τότε που το έγραψα και όταν το ακούω με μεταφέρει εκεί» είπε η Γκουέν Στεφάνι.

Η τραγουδίστρια δεν αναφέρθηκε περισσότερο στα «λάθη» αυτά, όμως έχει δηλώσει πολλές φορές πως γράφει τραγούδια εμπνεόμενη από τα προσωπικά της βιώματα. Για παράδειγμα, η μεγάλη επιτυχία των No Doubt, Don’t Speak αναφερόταν στον χωρισμό της με τον μπασίστα του συγκροτήματος Τόνι Κάναλ, με τον οποίο είχαν σχέση από το 1987 έως το 1994. Το Ex- Girlfriend -στο οποίο και αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης- κυκλοφόρησε το 2000 και ήταν ένα τραγούδι για τον σύζυγό της Γκάβιν Ροσντέιλ με τον οποίο ήταν μαζί από το 1995 έως και το 2015.

Οι No Doubt ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο πως θα επανενωθούν για μία εμφάνισή τους στο φετινό μουσικό φεστιβάλ Coachella, το οποίο θα ξεκινήσει στις 12 Απριλίου. Μπορεί η Γκουέν Στεφάνι να μην θέλει να ακούει τα τραγούδια της με τους No Doubt, όμως, δήλωσε πως το να τα ερμηνεύει ζωντανά είναι τελείως διαφορετική εμπειρία.

«Όταν είσαι σε περιοδεία λες συνεχώς τα ίδια τραγούδια, όμως δεν έχει να κάνει με τα συγκεκριμένα κομμάτια αλλά με το κοινό που κάθε βράδυ σού δίνει μία τελείως διαφορετική εμπειρία» κατέληξε. Η εμφάνισή των No Doubt στη σκηνή του Coachella θα είναι η πρώτη τους μετά από εννέα χρόνια.

Με πληροφορίες του UsToday

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ