Γιατί ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δωρίζουν τα ρούχα που φόρεσαν στον πριγκιπικό γάμο

Γιατί ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δωρίζουν τα ρούχα που φόρεσαν στον πριγκιπικό γάμο Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ θα δωρίσουν τα ρούχα που φόρεσαν στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, για φιλανθρωπικό σκοπό.


Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ηλεκτρονική κλήρωση, θα πρέπει να αγοράσουν τους λαχνούς τους διαδικτυακά.

Οι φτηνότεροι λαχνοί ξεκινούν από τις 18 λίρες Αγγλίας. 

Τα χρήματα από την λαχειοφόρο αγορά θα δοθούν για την υποστήριξη των θυμάτων της περσινής βομβιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ και δύο τυχεροί θα κάνουν δικά τους τα ρούχα του ζευγαριού.

Στις 22 Μαΐου του 2017, ένας καμικάζι είχε ανατιναχθεί στο φουαγιέ του συναυλιακού χώρου Manchester Arena, μετά από την εμφάνιση της 24χρονης τραγουδίστριας, Αριάνα Γκράντε.

Από την έκρηξη σκοτώθηκαν 23 ενήλικες και παιδιά ενώ τραυματίστηκαν ακόμα 139.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ, είχαν καλέσει πληθώρα διασημοτήτων στον γάμο τους, μεταξύ των οποίων τον Τζορτζ Κλούνεϊ, την Όπρα Γουίνφρεϊ και, φυσικά, το καστ της σειράς Suits, μέσα από την οποία έγινε διεθνώς γνωστή η Μαρκλ.

Στις 19 Μαΐου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε εμφανιστεί στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνσδορ με ένα ανθρακί σακάκι Dior, με τα αρχικά του αστέρα του αγγλικού ποδοσφαίρου στην εσωτερική φόδρα..

Στο πλευρό του, η Βικτόρια Μπέκαμ, που είχε επιλέξει για την περίσταση ένα σκούρο μπλε φόρεμα από την δική ητς συλλογή.

«Θέλουμε να στηρίξουμε την καταπληκτική δουλειά του Ταμείου Έκτακτης Ανάγκης We Love Manchester και τις οικογένειες που επηρεάστηκαν από την περσινή επίθεση στο Μάντσεστερ», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM