Γιατί ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δωρίζουν τα ρούχα που φόρεσαν στον πριγκιπικό γάμο

Γιατί ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δωρίζουν τα ρούχα που φόρεσαν στον πριγκιπικό γάμο Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ θα δωρίσουν τα ρούχα που φόρεσαν στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, για φιλανθρωπικό σκοπό.


Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ηλεκτρονική κλήρωση, θα πρέπει να αγοράσουν τους λαχνούς τους διαδικτυακά.

Οι φτηνότεροι λαχνοί ξεκινούν από τις 18 λίρες Αγγλίας. 

Τα χρήματα από την λαχειοφόρο αγορά θα δοθούν για την υποστήριξη των θυμάτων της περσινής βομβιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ και δύο τυχεροί θα κάνουν δικά τους τα ρούχα του ζευγαριού.

Στις 22 Μαΐου του 2017, ένας καμικάζι είχε ανατιναχθεί στο φουαγιέ του συναυλιακού χώρου Manchester Arena, μετά από την εμφάνιση της 24χρονης τραγουδίστριας, Αριάνα Γκράντε.

Από την έκρηξη σκοτώθηκαν 23 ενήλικες και παιδιά ενώ τραυματίστηκαν ακόμα 139.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ, είχαν καλέσει πληθώρα διασημοτήτων στον γάμο τους, μεταξύ των οποίων τον Τζορτζ Κλούνεϊ, την Όπρα Γουίνφρεϊ και, φυσικά, το καστ της σειράς Suits, μέσα από την οποία έγινε διεθνώς γνωστή η Μαρκλ.

Στις 19 Μαΐου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε εμφανιστεί στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνσδορ με ένα ανθρακί σακάκι Dior, με τα αρχικά του αστέρα του αγγλικού ποδοσφαίρου στην εσωτερική φόδρα..

Στο πλευρό του, η Βικτόρια Μπέκαμ, που είχε επιλέξει για την περίσταση ένα σκούρο μπλε φόρεμα από την δική ητς συλλογή.

«Θέλουμε να στηρίξουμε την καταπληκτική δουλειά του Ταμείου Έκτακτης Ανάγκης We Love Manchester και τις οικογένειες που επηρεάστηκαν από την περσινή επίθεση στο Μάντσεστερ», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM
Πότε οι γυναίκες έπαψαν να θεωρούνται το πιο σεξουαλικό φύλο;

Πολιτισμός / Οι αρχαίοι πίστευαν ότι οι γυναίκες ήταν πιο ακόρεστες σεξουαλικά από τους άνδρες

Η ιστορικός Jean Menzies γράφει για τη γυναικεία επιθυμία στην αρχαιότητα: από την «περιπλανώμενη μήτρα» και τη Σαπφώ μέχρι την Πομπηία, τα αρχαία sex toys και τη σημερινή σεξουαλική ύφεση.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Πολιτισμός / Πέθανε η Βάλι Εξπορτ, η καλλιτέχνιδα που έκανε το σώμα της σινεμά, όπλο και φεμινιστικό μανιφέστο

Η Βάλι Εξπορτ πέθανε στη Βιέννη σε ηλικία 85 ετών. Με έργα όπως το Tapp und Tastkino και το Genital Panic, άλλαξε ριζικά τη φεμινιστική performance και το βλέμμα πάνω στο γυναικείο σώμα.
THE LIFO TEAM