Ο Κιτ Χάρινγκτον έχει αγγίξει εκείνο το level δημοσιότητας που πλέον όλοι θέλουν μια φωτογραφία μαζί του. Ο ίδιος όμως λέει πως δεν του αρέσουν καθόλου οι selfies με θαυμαστές κι αυτό είναι ένα ακόμη κοινό που έχει με την αρραβωνιαστικιά του, Ρόουζ Λέσλι.

 

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του Game of Thrones σε συνέντευξή στην εφημερίδα Guardian αναφέρθηκε στα μειονεκτήματα της φήμης που έχει αποκτήσει από τον ρόλο του, εξηγώντας ταυτόχρονα γιατί αρνείται να βγάλει συχνά φωτογραφίες με τους φαν τους. 

 

«Σκέψου να είσαι στην Ισπανία και να υπάρχει ένα πλήθος 500, ίσως 600 θαυμαστών, που κατασκηνώνουν κάθε μέρα έξω από το ξενοδοχείο, κι εσύ να πρέπει να περάσεις ανάμεσά τους. Είναι σαν είμαι ο Τζάστιν Μπίμπερ ή κάτι τέτοιο. Αυτό δεν μου αρέσει και πάρα πολύ. Δεν ξέρω. Μπορεί και να μου αρέσει. Βασικά, χαίρομαι που το έζησα σαν εμπειρία, αλλά δεν έχει σταματημό», δήλωσε ο ηθοποιός. «Όλο αυτό με κάνει οξύθυμο, με κάνει να νιώθω πολύ άβολα και μετατρέπομαι σε έναν πολύ στριμμένο άνθρωπο», πρόσθεσε. 

 

Παρόλο που πολλοί θαυμαστές του απογοητεύονται που δεν βγάζει μαζί τους φωτογραφία, ο ίδιος επιμένει στην απόφασή του και εξηγεί: «Πρέπει απλώς να τους απορρίπτεις, αλλιώς θα αρχίσεις να νιώθεις σαν μανεκέν. Ειδικά εγώ κι η Ρόουζ, δεν βγάζουμε ποτέ φωτογραφία μαζί. Επειδή αυτό κάνει τη σχέση μας να θυμίζει κουκλοθέατρο. Σαν να είμαστε κινούμενο θέαμα».