Γιατί ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι αρνούνται να βγάζουν selfies με θαυμαστές τους

Γιατί ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι αρνούνται να βγάζουν selfies με θαυμαστές τους Facebook Twitter
1

Ο Κιτ Χάρινγκτον έχει αγγίξει εκείνο το level δημοσιότητας που πλέον όλοι θέλουν μια φωτογραφία μαζί του. Ο ίδιος όμως λέει πως δεν του αρέσουν καθόλου οι selfies με θαυμαστές κι αυτό είναι ένα ακόμη κοινό που έχει με την αρραβωνιαστικιά του, Ρόουζ Λέσλι.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του Game of Thrones σε συνέντευξή στην εφημερίδα Guardian αναφέρθηκε στα μειονεκτήματα της φήμης που έχει αποκτήσει από τον ρόλο του, εξηγώντας ταυτόχρονα γιατί αρνείται να βγάλει συχνά φωτογραφίες με τους φαν τους. 

«Σκέψου να είσαι στην Ισπανία και να υπάρχει ένα πλήθος 500, ίσως 600 θαυμαστών, που κατασκηνώνουν κάθε μέρα έξω από το ξενοδοχείο, κι εσύ να πρέπει να περάσεις ανάμεσά τους. Είναι σαν είμαι ο Τζάστιν Μπίμπερ ή κάτι τέτοιο. Αυτό δεν μου αρέσει και πάρα πολύ. Δεν ξέρω. Μπορεί και να μου αρέσει. Βασικά, χαίρομαι που το έζησα σαν εμπειρία, αλλά δεν έχει σταματημό», δήλωσε ο ηθοποιός. «Όλο αυτό με κάνει οξύθυμο, με κάνει να νιώθω πολύ άβολα και μετατρέπομαι σε έναν πολύ στριμμένο άνθρωπο», πρόσθεσε. 

Παρόλο που πολλοί θαυμαστές του απογοητεύονται που δεν βγάζει μαζί τους φωτογραφία, ο ίδιος επιμένει στην απόφασή του και εξηγεί: «Πρέπει απλώς να τους απορρίπτεις, αλλιώς θα αρχίσεις να νιώθεις σαν μανεκέν. Ειδικά εγώ κι η Ρόουζ, δεν βγάζουμε ποτέ φωτογραφία μαζί. Επειδή αυτό κάνει τη σχέση μας να θυμίζει κουκλοθέατρο. Σαν να είμαστε κινούμενο θέαμα».

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτα ποιος τα λεει? Ξερω παρα πολλα ατομα (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) που εχουν σελφι με τον Κιτ και αλλους ηθοποιους του GoT χωρις κοπο. Βεβαια τυχαινει να μενω στο Belfast και να τους συνανταμε συχνα οποτε ο κοσμος εδω δεν τρεχει ορδες πανω τους, δεν ξερω τι γινεται σε αλλες χωρες. Γενικα οι περισσοτεροι ειναι πολλοι κουλ με αυτο το θεμα και αφιερωνουν χρονο για φωτογραφιες.