LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Γιατί η Νάταλι Πόρτμαν σοκαρίστηκε όταν είδε για πρώτη φορά τον Μαύρο Κύκνο - Η αποκάλυψη της σταρ

Γιατί η Νάταλι Πόρτμαν σοκαρίστηκε όταν είδε για πρώτη φορά τον Μαύρο Κύκνο - Η αποκάλυψη της σταρ Facebook Twitter
0

Η Νάταλι Πόρτμαν κέρδισε Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία της στον «Μαύρο Κύκνο», αλλά στην πραγματικότητα όταν είδε σε τι είχε πρωταγωνιστήσει σοκαρίστηκε.

Η τελική βερσιόν της ταινίας δεν έμοιαζε καθόλου με αυτό που εκείνη νόμιζε ότι δημιουργούσε καθώς εκτελούσε υπάκουα τις εντολές του σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι.

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη στο Vanity Fair ότι η τελική βερσιόν του φιλμ την σόκαρε επειδή ο Αρονόφσκι την είχε κάνει να πιστέψει ότι γύριζαν ένα βιογραφικό δράμα.

«Όταν είδα την τελική βερσιόν, ήμουν εντελώς έκπληκτη από το τι είχε προκύψει. Νόμιζα ότι γυρίζαμε κάτι με ύφος ντοκιμαντέρ, και στη συνέχεια είδα ένα θρίλερ», είπε.

«Ήταν μια εκπληκτική αφύπνιση ότι η ταινία είναι μέσον ενός σκηνοθέτη και ως ηθοποιός δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει καθώς σε καθοδηγεί και σε διαμορφώνει», λέει.

Η Πόρτμαν αρχικά δεν ενθουσιάστηκε με το πώς εξελίχθηκε το φιλμ, αλλά σήμερα έχει αλλάξει γνώμη. «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για τόσους πολλούς λόγους», είπε. «Ο Ντάρεν ήταν ένας σπουδαίος συνεργάτης».

Δείτε όλη τη συνέντευξή της στο Vanity Fair:

 
Πολιτισμός
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM
Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM
Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM