Γεννά η Μέγκαν Μαρκλ - Έκτακτη ανακοίνωση από το Παλάτι

Γεννά η Μέγκαν Μαρκλ - Έκτακτη ανακοίνωση από το Παλάτι Facebook Twitter
0

Γεννά η Μέγκαν Μαρκλ, όπως ανακοίνωσε εκτάκτως το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αρχικά, οι γιατροί περίμεναν τη γέννηση του «γαλαζοαίματου» μωρού στα τέλη Απριλίου, αλλά ο «πελαργός» άργησε μερικές ημέρες. 

Στο πλευρό της είναι ο πρίγκιπας Χάρι που πρόσφατα ακύρωσε ταξίδι του, εν αναμονή του τοκετού. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η γέννα θα γίνει σε κάποιο μαιευτήριο ή με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό στην κατοικία τους στο Windsor Estate. Από τις αρχές Απριλίου πάντως η Μαρκλ είχε μετακομίσει στο ανακαινισμένο Frogmore Cottage καθώς το ζευγάρι προετοιμαζόταν για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού. 

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός παντρεύτηκε τον δούκα του Σάσσεξ στις 17 Μαΐου του 2018. Όταν είχε επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Χάρι, ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τα κινηματογραφικά πλατό για να αφοσιωθεί στην ανθρωπιστική εργασία. 

Το μωρό θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν ανακοινώσει επισήμως την εγκυμοσύνη στις 15 Οκτωβρίου του 2018, κατά την πρώτη ημέρα της βασιλικής περιοδείας τους στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία. Το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να το μάθει κατά τη γέννηση, ζητώντας από τους γιατρούς να μην τους το αποκαλύψουν νωρίτερα. 

Η Μαρκλ, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες. Μετά την αποφοίτησή της από το Northwestern University, από όπου πήρε πτυχίο στο θέατρο και τις διεθνείς σχέσεις το 2003, έπαιξε μικρούς ρόλους σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές των Ηνωμένων Πολιτειών. Από το 2011 έως το 2018, ενσάρκωσε την Ρέιτσελ Ζέιν στη δραματική σειρά Suits, στην οποία συμμετείχε για εφτά σεζόν. Στον κινηματογράφο έγινε γνωστή μέσω της συμμετοχής της σε ταινίες όπως το Remember Me και το Horrible Bosses.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM