Γενέθλια για τον πρίγκιπα Χάρι - Το μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ και η νέα φωτογραφία του μικρού Άρτσι

Γενέθλια για τον πρίγκιπα Χάρι - Το μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ και η νέα φωτογραφία του μικρού Άρτσι Facebook Twitter
0

Με ένα κολάζ από φωτογραφίες και ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram ευχήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ στον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, που έχει σήμερα γενέθλια.

«Είσαι ο καλύτερος σύζυγος και ο πιο αξιοθαύμαστος πατέρας για τον γιο μας, σε αγαπάμε. Ευτυχισμένα γενέθλια», έγραψε η δούκισσα του Σάσεξ στον λογαριασμό που διατηρούν μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στο Instagram.

Στον λογαριασμό με αφορμή τα γενέθλια του Χάρι, που έγινε σήμερα 35 ετών, αναρτήθηκε και ένα κολάζ με φωτογραφίες του πρίγκιπα από όλη την μέχρι τώρα ζωή του.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες συγκαταλέγεται και ένα νέο φωτογραφικό στιγμιότυπο από την βάφτιση του μικρού Άρτσι.


Ο πρωτότοκος γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ, γεννήθηκε στις 6 Μαΐου και η βάφτιση έγινε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο φωτογράφος Κρις Άλερτον, που είχε αναλάβει και τις επίσημες γαμήλιες φωτογραφίες του ζευγαριού, είχε κληθεί ξανά να απαθανατίσει και αυτή την τελετή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM