Ο Κιτ Χάρινγκτον ξέσπασε κατά των επικριτών του Game of Thrones, λέγοντας ότι είναι άσχετοι και τους ανταπέδωσε με ύβρεις και απαξίωση, τα σχόλια για την πρεμιέρα της σειράς.

 

Ο Τζον Σνόου του GoT δήλωσε ότι αισθάνεται «περιφρόνηση» για όποιον αισθάνεται απογοητευμένος από τη σειρά και είπε πως «μπορούν να πάνε να γα@@@ούν».

 

Μιλώντας στο Esquire, ο Χάρινγκτον ανέφερε σε άλλο σημείο: «Δεν θέλω να ακουστώ κακός, αλλά όποιος ξοδεύει μισή ώρα γράφοντας για αυτή τη σεζόν και κάνει αρνητική κριτική, μπορεί να πάει να γ@@@θεί»

 

Πρόσθεσε ότι κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα «πόσο πολύ δουλειά χρειάστηκε... πόσο οι άνθρωποι νοιαζόταν γι' αυτό ... πόσο οι άνθρωποι πίεσαν τον εαυτό τους».

 

Δηλώνει πως όλοι εργάστηκαν σκληρά και έμειναν ξάγρυπνοι πολλές νύχτες για να εξασφαλίσουν πως οι φανς παραμένουν ικανοποιημένοι από το τέλος της σειράς.

 

Στην ίδια συνέντευξη, ο Κιτ Χάρινγκτον παραδέχθηκε όμως πως και ο ίδιος, όταν του πρότειναν το ρόλο και διάβασε το σενάριο, δεν εντυπωσιάστηκε : «Όταν διάβασα το εισαγωγικό, το 2009, θυμάμαι ότι σκέφτηκα, "τι σκατά είναι αυτό; Δεν τον καταλαβαίνω, ας το ξαναδιαβάσω...". Και το διάβασα ξανά και ξανά και σκεφτόμουνα, "ακόμα δεν το καταλαβαίνω καθόλου, είναι περίεργο, αλλά είναι HBO - και εντάξει, ας το κάνουμε»!

 

Η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν έσπασε το ρεκόρ του HBO, με 17,4 εκατομμύρια θεατές μόνο στις ΗΠΑ.