Eurovision 2019: Η συμμετοχή της Μαντόνα δεν έχει κλείσει ακόμα - Τι αποκαλύπτεται τελευταία στιγμή

Eurovision 2019: Η συμμετοχή της Μαντόνα δεν έχει κλείσει ακόμα - Τι αποκαλύπτεται τελευταία στιγμή Facebook Twitter
0

Στον αέρα φαίνεται να είναι η συμμετοχή της Μαντόνα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που διεξάγεται στο Ισραήλ. 

Την είδηση για τη συμμετοχή της Μαντόνα στην Eurovision 2019, μετέδωσε η εφημερίδα Haaretz στις αρχές Απριλίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα το γεγονός είχε επιβεβαιώσει η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (ΕBU), ενώ την είδηση μετέδωσε και το τηλεοπτικό δίκτυο του Ισραήλ KAN. Το γεγονός είχαν επιβεβαιώσει και εκπρόσωποι της τραγουδίστριας, αναφέροντας μάλιστα πως η Μαντόνα θα ερμήνευε ένα κομμάτι από τον νέο της δίσκο Madame X και μια παλιότερη επιτυχία της. Σύμφωνα με φήμες αυτό θα ήταν το Like A Prayer, του 1989. Την ίδια περίοδο, πληροφορίες ήθελαν τη Μαντόνα να εισπράττει ένα εκατομμύριο δολάρια για τη σύντομη εμφάνισή της. 

Ωστόσο, με δηλώσεις του, ο Γιον Όλα Σαντ, εκτελεστικός επόπτης της Eurovision, ανέφερε πως η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (ΕBU), ουδέποτε επιβεβαίωσε πως επιβεβαιώθηκε η Μαντόνα στην Eurovision. «Αν δεν υπάρχει ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο, τότε δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί στη σκηνή μας», ανέφερε ο Σαντ. «Είμαστε σε μια κάπως παράξενη κατάσταση», ανέφερε προσθέτοντας «έχουμε μια καλλιτέχνιδα που επιθυμεί να πάρει μέρος στην Eurovision και που θέλουμε να την καλωσορίσουμε στη σκηνή μας. Αλλά πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε το πλαίσιο». 

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις», συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας πως αν οι δύο πλευρές δεν υπογράψουν συμβόλαιο μέσα στην εβδομάδα η Μαντόνα δεν θα εμφανιστεί στην Eurovision. Σύμφωνα με την Jerusalem Post ωστόσο, η Μαντόνα θα φτάσει στο Τελ Αβίβ για πρόβες την Τετάρτη. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πώς η διοργάνωση θα καλύψει το κενό που θα αφήσει η μη συμμετοχή της βασίλισσας της ποπ. 

 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ